0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αλλά και ο κατωτατος μισθός θα εχει πάει από τα 830 στα 860 οπότε μια ή άλλη
Πατάω στην δική σου δημοσίευση για να βάλω αυτό.Οι χρυσές κάσες, δεν είναι μασίφ, αλλά, δουλεμένες εσωτερικά ώστε να μειώνουν το απαιτούμενο υλικό.Τα ράμφη και οι πλευρές, είναι εσωτερικά "σκαλισμένα", όσο γίνεται, ώστε να έχουν την αντοχή που απαιτείται, αλλά το λιγότερο δυνατόν υλικό.Η ίδια τεχνική ακολουθείται και στα περισσότερα κοσμήματα, που δείχνουν ....στρουμπουλά, αλλά στην ουσία είναι ....κούφια. Η επισυναπτόμενη, είναι κάσα Rolex.
Τωρα τι συμπτωση ειναι αυτη..ειδα αυτο το δερματινο πορτοφολακι που το ειχε ενας παππους στο αμαξι του και ειχε τις αδειες του αυτοκινητου κλπ κλπ..Ηταν παλιος γνωστος με τον πατερα μου..Μολις το βλεπω τον λεω ωραιο πορτοφολακι.. και μου λεει παρτο δωρο απο εμενα επειδη γνωριζω τον πατερα σου Τον λεω δεν χρειαζεται και μου λεει παρτο. Τον λεω εχετε ρολεξ; και μου λεει ειχα αγορασει ενα απο Ελβετια πολυ παλια και το εχω κανει δωρο στον εγγονο μου αλλα δεν ηξερε κατι αλλο και δεν μου ειπε..γυρω στα 80 χρονων ο παππους. Μάλλον το συγκεκριμένο θα του το ειχαν δωσει οταν θα ειχε παρει το ρολοι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Tolis,πολλά λες
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.