Με πήραν τηλέφωνο νωρίτερα σήμερα από την Rolex U.A.E. - από υποκατάστημα στο οποίο έχω το όνομα μου στη λίστα για δύο μοντέλα.
Ένα εκ των δύο μοντέλων ήρθε, και το τηλεφώνημα ήταν για να περάσω να το πάρω.
To ref. είναι 336933, Sky-Dweller two tone YG jubilee black dial, το συγκεκριμένο είναι νέο στον κατάλογο της εταιρείας (novelty) για το 2023. Το όνομά μου είχε μπει στη λίστα την 1η Απρίλιου 2023.
O χρόνος στον οποίο ήρθε το συγκεκριμένο κομμάτι θεωρείται καλός, τηρουμένων όλων των αναλογιών (ότι δηλαδή δεν έχω βύσμα, ότι είναι novelty, ότι είναι σε μια αγορά που γεωγραφικά έχει - όπως όλες οι αγορές - τις ιδιαιτερότητές της, κλπ.)
Επίσης στον συγκεκριμένο AD έχω κτίσει profile με multi-brand αγορές (GP, H. Moser & Cie., Tudor) συνολικά στα €65k ως τώρα, κάτι που μεν βοηθά διότι γνωρίζω πως θέλουν να βλέπουν purchase history με διάφορες μάρκες κι όχι μόνο με Rolex.
Όμως από την άλλη είναι και κάτι το οποίο για τα τοπικά δεδομένα δεν είναι πολύ ιδιαίτερο (απλά διότι εκεί υπάρχουν πολύ δυνατότεροι παίκτες).
Το κομμάτι το άφησα. Έχω κάνει τις επιλογές μου κι ως εκ τούτου παραμένω ως έχω.
Υπάρχει κι ένα Day-Date 40 (novelty 2023 και αυτό) για το οποίο είμαι στον ίδιο AD επίσης στη λίστα, για να δούμε αυτό πόσο χρόνο θα κάνει να έρθει.