Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2228761 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #12720 στις: Οκτώβριος 22, 2021, 21:19:37 μμ »
Φίλε μου αυτό ισχύει και για άλλες εταιρείες...!
Πόσο είχε το moonwatch κάποτε...?!
Εντάξει...  κουλαρε λίγο με την ρολεξ...   εκτός και αν θέλεις πολύ ένα R και σου βγαίνει σε αντίδραση...
 ;D

Ασφαλώς και ισχύει και με άλλες εταιρίες αυτό και αν ήθελες να είσαι δίκαιος θα έβλεπες ότι το έχω ηδη αναφέρει όπως και ανέφερα ότι κανένα ρολόι μαζικής παραγωγής δεν αξίζει τα χρήματα αυτά.

Το moon που λες είχε 3500 και με την αλλαγή του κουτιού πήγε 4500 και μετά τσίμπησε και άλλο μετά τις γενικότερες ακριβειες.

Αυτός ήταν και ο λόγος που πέρσι αρνήθηκα να το πάρω στα 3600 (που πάλι ήταν καλή τιμή) γιατί πριν λίγα χρόνια θα το έπαιρνα με πολύ λιγότερα. Και δεν πίστευα ότι ένα ρολόι που κυκλοφορεί τόσα χρόνια χωρίς καμία εξέλιξη ή αλλαγή πρέπει να ανεβάζει τιμή.

Το νέο βέβαια πιστεύω ότι είναι στην κατηγορία τιμής που πρέπει ,δεδομένων των αναβαθμίσεων και του ανταγωνισμού.

Κουλ είμαι πάντως και δεν λέω κάτι που δεν λένε και οι υπόλοιποι.

Τώρα αν εσύ ήθελες R και εγκλωβίστηκες με Τούντορ και πληγώνεσαι τόσο είναι άλλο θέμα.

;D (δεν μιλάω ποτέ έτσι αλλά οι καλοσύνες επιστρέφονται, sorry)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12721 στις: Οκτώβριος 22, 2021, 21:22:21 μμ »
Και για να θίξω κάτι ακόμα
Πριν λίγες ημέρες μας έβαλε ο Argo  ένα βιντεακι από ένα τζιτζιφιογκο, όπου δικαιολογουσε την έλλειψη σε ρολεξ και πατεκ, έβαλε και τη πατεκ μέσα ο τζιτζιφιογκος για να δικιολογησει το βιντεακι του.
Και μας έλεγε ότι δεν υπάρχουν αυτά τα ρολόγια λόγω covid κτλ κτλ προσωπικό κτλ κτλ.
Λες και εμείς είμαστε ηλιθιοι και ζούμε σε άλλο πλανήτη.
Αυτός ο τζιτζιφιογκος όμως,δεν είχε τα κότσια να αναφέρει αλλά και αν μπορούσε να δικιολογησει το γιατί ΔΕΝ υπήρχαν αυτά τα ρολόγια  προ covid.
Αν είναι δυνατόν...
Και περιμένει ο τζιτζιφιογκος να τον ξαναδώ.
Εμετικές καταστάσεις.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #12722 στις: Οκτώβριος 22, 2021, 22:33:20 μμ »
Μου αρέσει να επανέρχομαι σε θέματα που έχουμε καλύψει στο παρελθόν αλλά δεν έχουν εμπεδωθεί από τις πλατιές λαϊκές μαζες 😎😆🤣.Μην κρίνετε την R με κριτήριο την σημερινή πραγματικότητα όπου ο άπαντες έχουμε πρόσβαση σε απόλυτη ακρίβεια χρόνου λόγου των κινητών και των δορυφόρων.Τριάντα χρόνια πριν (το 1987 αγόρασα το πρώτο μου Rolex)αυτό ήταν ακόμα το ζητούμενο για χρήσεις όπως η αυτόνομη κατάδυση και η αεροπλοΐα γενικοτερα και η Rolex κυριαρχούσε τότε λόγω της απαράμιλλης ποιότητας και πιστότητας που ξεπερνούσε όλους τους υπόλοιπους ανταγωνιστές.
Το τι γίνεται σήμερα και που κατέληξε η φίρμα είναι μια άλλη ιστορία……
Συνεχίζει όμως να δημιουργεί ρολόγια που έχουν τα ίδια γονίδιά χωρίς όμως να συγκινεί ,λόγω της πολιτικής της ,τους παλαιοτερους χρήστες.
Αυτά 🙃

Σπύρο μου, με όλο τον σεβασμό που έχω σε εσένα, επέτρεψε μου να διαφωνήσω εν μέρει με την τοποθέτηση σου αυτή.
Η διαφωνία μου πηγάζει απο το γεγονός πως το ζήτημα της "ακρίβειας" των ρολογιών χειρός έχει λήξει εδώ και 52 χρόνια, πόσο μάλλον 30 χρόνια πρίν...
Θεωρώ λοιπόν λίγο άτοπο να προβάλουμε ως κριτήριο επιλογής την ακρίβεια των R
( τουλάχιστον για τα 52 τελευταία χρόνια).
Γιατί αν τα τελευταία χρόνια έχουμε όλοι πρόσβαση σε απόλυτη ακρίβεια χρόνου λόγω κινητών και δορυφόρων, αρκετές δεκαετίες πρίν είχαν αντίστοιχα όλοι πρόσβαση σε μεγάλη ακρίβεια χρόνου λόγω quartz. Κανένα μηχανικό ρολόι δεν θα φτάσει ποτέ την ακρίβεια ενός καλού quartz.

Mαλιστα, μέσα στην φανταστική συλλογή σου έχεις νομίζω και το παράδειγμα που  επιβαιβεωνει τον ισχυρισμό μου αυτον.... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12723 στις: Οκτώβριος 22, 2021, 22:41:10 μμ »
Μου αρέσει να επανέρχομαι σε θέματα που έχουμε καλύψει στο παρελθόν αλλά δεν έχουν εμπεδωθεί από τις πλατιές λαϊκές μαζες 😎😆🤣.Μην κρίνετε την R με κριτήριο την σημερινή πραγματικότητα όπου ο άπαντες έχουμε πρόσβαση σε απόλυτη ακρίβεια χρόνου λόγου των κινητών και των δορυφόρων.Τριάντα χρόνια πριν (το 1987 αγόρασα το πρώτο μου Rolex)αυτό ήταν ακόμα το ζητούμενο για χρήσεις όπως η αυτόνομη κατάδυση και η αεροπλοΐα γενικοτερα και η Rolex κυριαρχούσε τότε λόγω της απαράμιλλης ποιότητας και πιστότητας που ξεπερνούσε όλους τους υπόλοιπους ανταγωνιστές.
Το τι γίνεται σήμερα και που κατέληξε η φίρμα είναι μια άλλη ιστορία……
Συνεχίζει όμως να δημιουργεί ρολόγια που έχουν τα ίδια γονίδιά χωρίς όμως να συγκινεί ,λόγω της πολιτικής της ,τους παλαιοτερους χρήστες.
Αυτά 🙃

Πάενε και μερικα χρονάκια, σχεδόν 2 δεκαετίες , και ...........επιβεβαιώνω  ;)

Ετσι είναι κύριοι συνάδελφοι ( στην τρέλα  ;D ). Τότενες, αν ήθελες ρολόι που να δείχνει αναλογικά την σωστή ώρα, και όχι άλλα αντί άλλων, να μένει πάντα κουρδισμένο, και να σε ακολουθεί ΠΑΝΤΟΥ, δεν είχες και πολλές επιλογές.  :-[

Εκτός από κάτι εξαιρετικά εξειδικευμένα μοντελάκια, που τα ηξεραν ΜΟΝΟΝ οι "βαρεμένοι" που πάεναν στους βυθούς, στα βουνά, στις ερήμους, κλπ, από τα υπόλοιπα, κάτι κουρδιστά, χωρίς υδατοπροστασίες, και με 2-3 λεπτά την ημέρα απόκλιση κυκλοφορούσαν. :o

Τα βλέπουμε και εδώ,όταν ανοίγουν τα συρτάρια και βγαίνουν τα ρολόγια των μπαμπάδων και των παππούδων. Κάσες από μπρούτζο, επινικελωμένα, χρωμιωμένα, με λουράκια, κλπ  :o  που όταν έπλενες τα χέρια, τα έβγαζες μην βραχούν.

Ακόμα θυμάμαι, εποχές αλησμόνητες,  ;D που στην θάλασσα, καθ'οδόν προς το νερό από την ψάθα ( ....δεν ύπαρχαν ομπρέλλες και ξαπλώστρες τότενες  :(), σου φώναζε η μισή πλάζ.

-Κύριος, το ρολόι ξέχασες να βγάλεις.

Οι πλατιές λαϊκές μάζες, άργησαν να αποκτήσουν την εμπειρία των αδιάβροχων ρολογιών, και δεν μιλάω για τα 5-άρια, που εμφανίστηκαν φερμένα από κάποιους ναυτικούς, τέλη 60 αρχές 70, που μερικοί τα βούταγαν επειδή ήνταν "αδιάβροχα", και τα έπαιρναν στα "χέρια".

Το μεγάλο"μπάμ" έγινε την δεκαετία του '80, που πλέον άρχισαν να εμφανίζονται ευρύτερα τα κορωνάτα, σαν σύμβολο καταξίωσης, " .....ο λαός στην εξουσία". Φυσικά τα φόραγαν, αλλά ανάθεμα και αν ήξεραν το οτιδήποτε για την μάρκα, ή τα ρολόγια γενικότερα.

Μέχρι τότες, λίγοι τήν ήξεραν, και οι δε καταχωρήσεις στα ξένα περιοδικά, αυτές τις ιδιότητες ανέφεραν. Ρολόι που να δείχνει αναλογικά την σωστή ώρα, να μένει πάντα κουρδισμένο, και να σε ακολουθεί ΠΑΝΤΟΥ. Και έβαζαν κάποιες "ιστορίες", που υποστήριζαν τα λεγομενα.

Αλλά, το θέμα είναι ότι ότι υποστήριζαν, ΙΣΧΥΕ !  ???

Και έχτισαν τον μύθο.  ;)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #12724 στις: Οκτώβριος 22, 2021, 22:52:17 μμ »
Σπύρο μου, με όλο τον σεβασμό που έχω σε εσένα, επέτρεψε μου να διαφωνήσω εν μέρει με την τοποθέτηση σου αυτή.
Η διαφωνία μου πηγάζει απο το γεγονός πως το ζήτημα της "ακρίβειας" των ρολογιών χειρός έχει λήξει εδώ και 52 χρόνια, πόσο μάλλον 30 χρόνια πρίν...
Γιατί αν τα τελευταία χρόνια έχουμε όλοι πρόσβαση σε απόλυτη ακρίβεια χρόνου λόγω κινητών και δορυφόρων, αρκετές δεκαετίες πρίν είχαν αντίστοιχα όλοι πρόσβαση σε μεγάλη ακρίβεια χρόνου λόγω quartz. Κανένα μηχανικό ρολόι δεν θα φτάσει ποτέ την ακρίβεια ενός καλού quartz.

Mαλιστα, μέσα στην φανταστική συλλογή σου έχεις νομίζω και το παράδειγμα που  επιβαιβεωνει τον ισχυρισμό μου αυτον.... ;)

Κε συνάδελφε, διακόπτω την αγόρευσή μου, για να θυμίσω, ότι τα "μπαταρίας", και μάλιστα από την SEIKO, την παγκόσμια ορολογομάνα, εμφανίστηκαν στις βιτρίνες με φυσιολογική μορφή ( αναλογικά), στα τέλη του 70.

Τότενες ήντανε που "παρασύρθηκα" και εγώ, και ψώνισα το ακόλουθο. Το 1978.

Εως τότε, κυκλοφορούσαν μεν, αλλά, σε διαστημικές μορφές, ψηφιακά, κλπ, που οι πλατιές λαϊκές μάζες δεν είχαν αποδεχθεί ακόμα. ;)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #12725 στις: Οκτώβριος 22, 2021, 22:54:06 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #12726 στις: Οκτώβριος 22, 2021, 22:55:26 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #12727 στις: Οκτώβριος 22, 2021, 22:55:52 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #12728 στις: Οκτώβριος 22, 2021, 22:56:27 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #12729 στις: Οκτώβριος 22, 2021, 22:56:55 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #12730 στις: Οκτώβριος 22, 2021, 23:03:29 μμ »
Κε συνάδελφε, δικόπτω την αγόρευσή μου, για να θυμίσω, ότι τα "μπαταρίας", και μάλιστα από την SEIKO, την παγκόσμια ορολογομάνα, εμφανίστηκαν στις βιτρίνες με φυσιολογική μορφή ( αναλογικά), στα τέλη του 70.

Τότενες ήντανε που "παρασύρθηκα" και εγώ, και ψώνισα το ακόλουθο. Το 1978.

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Εως τότε, κυκλοφορούσαν μεν, αλλά, σε διαστημικές μορφές, ψηφιακά, κλπ, που οι πλατιές λαϊκές μάζες δεν είχαν αποδεχθεί ακόμα. ;)

Γιώργο μου, επέτρεψε μου μια διόρθωση:
Τα "ψηφιακά" quartz έπονται χρονικά των αναλογικών. Είμαι 350000% βέβαιος για αυτό και υπόσχομαι να παραθέσω και αποσπάσματα από καταλόγους της εταιρείας καθόλη την δεκαετία του 70 (όταν θα έχω καλύτερη πρόσβαση στο ίντερνετ).
Η δεκαετία αυτή έδωσε μερικές "αριστουργηματικές" μηχανές quartz που φυσικά "ταπείνωναν" με την ακρίβεια τους κάθε "μηχανικό ρολόι. Εκεί και η ένταση μου στα γραφόμενα του Σπύρου.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #12731 στις: Οκτώβριος 22, 2021, 23:18:05 μμ »
Γιώργο μου, επέτρεψε μου μια διόρθωση:
Τα "ψηφιακά" quartz έπονται χρονικά των αναλογικών. Είμαι 350000% βέβαιος για αυτό και υπόσχομαι να παραθέσω και αποσπάσματα από καταλόγους της εταιρείας καθόλη την δεκαετία του 70 (όταν θα έχω καλύτερη πρόσβαση στο ίντερνετ).
Η δεκαετία αυτή έδωσε μερικές "αριστουργηματικές" μηχανές quartz που φυσικά "ταπείνωναν" με την ακρίβεια τους κάθε "μηχανικό ρολόι. Εκεί και η ένταση μου στα γραφόμενα του Σπύρου.  ;)

Θυμάμαι κάτι παράξενα, που μου έφερνε η αδελφή μου από Αμερική, με κόκκινα ψηφία, που έπρεπε να πατήσεις το κουμπάκι για να δείξουν την ώρα, που κράταγε γιαα 3δεύτερα.

Μετά, βγήκαν κάτι Texas Instruments, και άλλαι μάρκαι.

Πάντως, τα υποδέλοιπα, τα θυμάμαι με LCD, με πρωτεύοντα τα Casio, αλλά πλέον, είμαστε στα 80 γεμάτα.

Ενανήμα, με την ιστορική αναδρομή των quartz, θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον . ή μήπως υπάρχει ήδη ?

Εγώ, όχι ξερω να ψάχνω, είμαι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #12732 στις: Οκτώβριος 23, 2021, 08:58:28 πμ »

Έχει πολύ ενδιαφέρον να συνεχίσουμε την συζήτηση σχετικά με την ακρίβεια και την χρήση quartz συσκευών μέτρησης χρόνου,ιδιαίτερα στην αεροπλοΐα για την οποία μπορώ να έχω εμπεριστατωμένη άποψη.
Τα ρολόγια στα cockpit των επιβατικών αεροσκαφων  που κατασκευαζόντουσαν έως και τα μέσα της δεκαετίας του 80 ήταν μηχανικα ,όχι quartz.Το Boeing 737 200,που βέβαια ανήκε στην προηγούμενη δεκαετία αλλά συνέχισε να πετάει έως τα 00s (μαζί με τα 727 και κάποια 707,747 κα)κατασκευαστικά,είχε ως βασικό εργαλείο μέτρησης χρόνου για ναυτιλία (position reports) δυο Breitling κουρδιστό 8days,στο 747 200 θυμάμαι να τσεκάρουμε τα ρολόγια πριν περάσουμε τον Ατλαντικό με το σήμα που εξέπεμπε το BBC για να διαπιστώσουμε την αξιοπιστία τους….Στα μέσα της δεκαετίας του 90 τα αεροσκάφη είχαν ως επι το πλείστον quartz ρολόγια τα οποία επρεπε να παρακολουθείς και να ρυθμίζεις την ώρα σε περίπτωση απόκλισης.Εδώ και αρκετά χρόνια ,τα ηλεκτρονικά ρολόγια των cockpit είναι καθρέπτης του σήματος που λαμβάνουν τα συστήματα ναυτιλίας ,από τα ατομικά ρολόγια σούπερ ακρίβειας των δορυφόρων και πλέον δεν υφίσταται λόγος για διόρθωση σφάλματος.
Συνοψίζοντας,τριάντα + χρόνια πριν έστω και εάν είχε κάνει την εμφάνιση του το quartz ρολόι η ανάγκη για ένα αυτόματο η κουρδιστό αυτόνομο εργαλείο χρονομέτρησης υπήρχε ακόμα.
Όσο για τα ρολόγια χειρός το gmt ήταν το ρολόι που βόλευε περισσότερο (για διάφορους λόγους που εάν θυμαμαι τους έχω αναλύσει σε παλαιότερα ποσταρισματα)από τα υπόλοιπα  λόγο του ότι είχε κατασκευαστεί με ένα και μόνο σκοπό ,να βρίσκεται και να δουλεύει μέσα στα cockpit .
Τα quartz ήταν μια καινοτομία που έφερε επανάσταση στην ακριβή μέτρηση του χρόνου,αλλά άργησε να υιοθετηθεί από τους επαγγελματίες (όχι τους δήθεν…),η εξάρτηση τους από μια πηγή ενέργειας με περιορισμένο χρόνο χρήσης (μιλάμε για τεχνολογία μπαταρίας του 1980 …)ήταν τότε το μεγαλυτερο τους μειονέκτημα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #12733 στις: Οκτώβριος 23, 2021, 11:16:24 πμ »
Έχει πολύ ενδιαφέρον να συνεχίσουμε την συζήτηση σχετικά με την ακρίβεια και την χρήση quartz συσκευών μέτρησης χρόνου,ιδιαίτερα στην αεροπλοΐα για την οποία μπορώ να έχω εμπεριστατωμένη άποψη.
Τα ρολόγια στα cockpit των επιβατικών αεροσκαφων  που κατασκευαζόντουσαν έως και τα μέσα της δεκαετίας του 80 ήταν μηχανικα ,όχι quartz.Το Boeing 737 200,που βέβαια ανήκε στην προηγούμενη δεκαετία αλλά συνέχισε να πετάει έως τα 00s (μαζί με τα 727 και κάποια 707,747 κα)κατασκευαστικά,είχε ως βασικό εργαλείο μέτρησης χρόνου για ναυτιλία (position reports) δυο Breitling κουρδιστό 8days,στο 747 200 θυμάμαι να τσεκάρουμε τα ρολόγια πριν περάσουμε τον Ατλαντικό με το σήμα που εξέπεμπε το BBC για να διαπιστώσουμε την αξιοπιστία τους….Στα μέσα της δεκαετίας του 90 τα αεροσκάφη είχαν ως επι το πλείστον quartz ρολόγια τα οποία επρεπε να παρακολουθείς και να ρυθμίζεις την ώρα σε περίπτωση απόκλισης.Εδώ και αρκετά χρόνια ,τα ηλεκτρονικά ρολόγια των cockpit είναι καθρέπτης του σήματος που λαμβάνουν τα συστήματα ναυτιλίας ,από τα ατομικά ρολόγια σούπερ ακρίβειας των δορυφόρων και πλέον δεν υφίσταται λόγος για διόρθωση σφάλματος.
Συνοψίζοντας,τριάντα + χρόνια πριν έστω και εάν είχε κάνει την εμφάνιση του το quartz ρολόι η ανάγκη για ένα αυτόματο η κουρδιστό αυτόνομο εργαλείο χρονομέτρησης υπήρχε ακόμα.
Όσο για τα ρολόγια χειρός το gmt ήταν το ρολόι που βόλευε περισσότερο (για διάφορους λόγους που εάν θυμαμαι τους έχω αναλύσει σε παλαιότερα ποσταρισματα)από τα υπόλοιπα  λόγο του ότι είχε κατασκευαστεί με ένα και μόνο σκοπό ,να βρίσκεται και να δουλεύει μέσα στα cockpit .
Τα quartz ήταν μια καινοτομία που έφερε επανάσταση στην ακριβή μέτρηση του χρόνου,αλλά άργησε να υιοθετηθεί από τους επαγγελματίες (όχι τους δήθεν…),η εξάρτηση τους από μια πηγή ενέργειας με περιορισμένο χρόνο χρήσης (μιλάμε για τεχνολογία μπαταρίας του 1980 …)ήταν τότε το μεγαλυτερο τους μειονέκτημα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #12734 στις: Οκτώβριος 23, 2021, 11:25:21 πμ »
....και νωρίτερα, και στην ναυτιλία, ύπαρχεν το Decca Navigator, με σήμα από τους δορυφόροι, που έλεγεν και την ώραν , αλλά και την θέση σου.

Και είχε ακρίβεια περίπου 200 μέτρων.

Ειναι γεγονός, όπως τα λέει ο @Spyoly , ότι οι επαγγελματίες, ΔΕΝ τα εμπιστευόντουσαν, γιαπολλούς και διαφόρους λόγους.

α. Λόγω συνήθειας.
β. Λόγω άγνοιας
γ. Λόγω μη αντίληψης.

Το "παλαιό", δοκιμασμένο, ήντανε πάντα προτιμότερο, και από δίπλα, βλέπαμε και λιιιιιιιιιιιιιιιγο το καινούργιο, αν πράγματι μας λέει τα ίδια.  :D :D :D

Και είναι βασική αρχή σε τέτοιες καταστάσεις, το να εμπιστεύεσαι τα όργανα. Αλλά, αυτό, καμμιά φορά, σε φέρνει σε δύσκολη θέση. :-[

Το έχω βιώσει προσωπικά.  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.