Γιωργο θα ηθελα να διαβασεις με ηρεμια τα ποστ .
Δεν θα εξετασω το παρελθον κανενος.
Αλλα ή εγω τα βλεπω εντελως λανθασμενα ή κατι αλλο συμβαινει.
Και παντα μιλαω για την πολλη συγκεκριμενη σημερινη στιγμη.
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ, πάντα με ηρεμία διαβάζω τα πόστ !( ....ίσως λόγω των ηρεμιστικών που μου δίνουν )

Αλλά, η μετάφραση,
450€ ...
Rolex Hellas
Σταδίου 3 ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστώ.
Μόνο €450;
Τσάμπα πράμα.
είναι ΚΑΘΑΡΑ ειρωνική.

Και δεν παρενέβην να δικαιολογήσω / υποστηρίξω / δικαιώσω ΚΑΝΕΝΑΝ. Μεγάλα παιδιά είναι, γνωρίζουν ανάγνωση και γραφή, ας το κάνουν μόνοι τους.

Το πνεύμα του φόρουμ θέλω να διατηρείται σε επίπεδα ΣΕΒΑΣΜΟΥ του ενός προς τον άλλον.
Και άνθρωποι που είναι γνωστοί και σαν ΦΥΣΙΚΑ πρόσωπα, και έχουν δώσει και δείγματα γραφής εδώ μέσα χρόνια τώρα, δεν πρέπει να παρανοούνται όταν λένε και μια κουβέντα παραπάνω, ειδικά όταν ειρωνικά προκαλούνται / επικρίνονται για τις επιλογές τους.
Η δύναμή μας είναι οι αξίες μας, η παροχή πληροφοριών, η αντικειμενική παρουσίαση γεγονότων, άντε και κανένα ανέκδοτο, άντε και κανένα ποίημα.

Τα υπόλοιπα, κουτοπονηριές και σαρκαστικές παρατηρήσεις, ΟΥΔΕΜΙΑ θέση έχουν στο φόρουμ, που με τόσο κόπο , προσωπική εργασία, χρόνο και διάθεση, έχει καταφέρει να αναστήσει κάποιος ΚΥΡΙΟΣ, με την συμπαράσταση / βοήθεια / αποδοχή / υποστήριξη ΟΛΩΝ μας .
Κανένας, και επαναλαμβάνω ΚΑΝΕΝΑΣ, δεν δικαιούται να αμαυρώνει αυτές τις προσπάθειες και τις θυσίες.
Ειμαι, αντικειμενικός κριτής. Και καυστικός / σαρκαστικός όταν πρέπει, που ίσως κάποιους να τους ενοχλεί.
Και "ανοικτός", σε όλες τις προσεγγίσεις. Και να με μαλώνουν.

Αλλά, αυτές οι "προστριβούλες" και οι "κουτοπονηριές", ήταν συχνό φαινόμενο πριν από καιρό. Τις απαλείψαμε, και πάμε σε άλλα επίπεδα, ζηλευτά από πολλούς.
Οσοι έρχονται για γνώση / προσφορά / συμμετοχή, είναι ευπρόσδεκτοι. Οι υπόλοιποι, πιθανόν και "εν υπηρεσία", ....σπίτι τους.

Και δεν μιλάω από θέση εκπροσώπου. Με "διαχειριστική" θέση. Μιλάω από την θέση του μέλους, που απολαμβάνει την συμμετοχή, την δημιουργία, την συνεχή βελτίωση με χειροπιαστά επιτεύγματα.
Ερχεται όποιος θέλει, μένει όποιος μπορεί.
@oikonikos @george_ @Ευρυάναξ @Alexandros00