Αποστολέας Θέμα: PORTUGUESE CHRONOGRAPH 3714 Vs PORTUGUESE 5001  (Αναγνώστηκε 3783 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
Απ: PORTUGUESE CHRONOGRAPH 3714 Vs PORTUGUESE 5001
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 10, 2012, 18:53:22 μμ »
Ως κάτοχός του, ψηφίζω το πρώτο γιατί είναι και λίγο πιο all-around με κατάλληλο ντύσιμο, ενώ το 5001 είναι σαφώς πιο dress. Ωστόσο, είναι λίγο άδικο το vs γιατί έχουν σημαντική διαφορά στην τιμή και τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά με πιο σημαντική διαφορά την 7-days in-house μηχανή του 5001.

Προφανώς αν είχα τόσα χρήματα να διαθέσω, το 2ο θα ήταν ανάμεσα στις πιθανές επιλογές μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

Αποσυνδεδεμένος TheseusGR

• Member
  • **
  • The more you own, the more you know you don't own.
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 10, 2012, 19:21:08 μμ »
Ως κάτοχός του, ψηφίζω το πρώτο γιατί είναι και λίγο πιο all-around με κατάλληλο ντύσιμο, ενώ το 5001 είναι σαφώς πιο dress. Ωστόσο, είναι λίγο άδικο το vs γιατί έχουν σημαντική διαφορά στην τιμή και τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά με πιο σημαντική διαφορά την 7-days in-house μηχανή του 5001.

Προφανώς αν είχα τόσα χρήματα να διαθέσω, το 2ο θα ήταν ανάμεσα στις πιθανές επιλογές μου.

+1

Η διαφορά τιμής για δύο παραπλήσια ρολόγια είναι ο καθοριστικός παράγοντας. Αν τα λεφτά περισεύουν 5001, αν όχι, εξαιρετικό και τα 3714. Προτιμώ τις εκδόσεις με τους χρυσούς δείκτες. Έχω φορέσει το μαύρο 5001 και δεν μου άρεσε το χρώμα του, αλλάζει τελείως την φυσιογνωμία του. Πάντως και τα δύο είναι πολύ χοντρά για dress.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 10, 2012, 19:24:41 μμ από TheseusGR »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lambros

• Full Member
  • **
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 10, 2012, 20:31:46 μμ »
Θησεα, δεν θα συμφωνησω οτι το chrono είναι χονδρό.
Σημειώστε ότι η κασα του περιλαμβάνει και ένα στεφάνι το οποίο συγκρατεί το κρυσταλλο.
Το 5001 είναι πιο χονδρο αλλα με τέτοιο μοτορι, ποιος νοιάζεται; :)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 10, 2012, 20:33:35 μμ από lambros »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Haters gonna hate

Αποσυνδεδεμένος TheseusGR

• Member
  • **
  • The more you own, the more you know you don't own.
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 10, 2012, 21:03:06 μμ »
Θησεα, δεν θα συμφωνησω οτι το chrono είναι χονδρό.
Σημειώστε ότι η κασα του περιλαμβάνει και ένα στεφάνι το οποίο συγκρατεί το κρυσταλλο.
Το 5001 είναι πιο χονδρο αλλα με τέτοιο μοτορι, ποιος νοιάζεται; :)

Το Chrono δεν το εχω φορέσει, δέχομαι απολύτως την γνώμη σου, άλλωστε ο αγοραστής του, δεν θα το πάρει επειδή θέλει λεπτό, λιτό dress. Για το 5001 το αγοράζεις γιαυτό που είναι και όχι γιατί θες ένα ρολόι συγκεκριμένης χρήσης. Ρολογάρα απλά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 10, 2012, 22:16:38 μμ »
Το 5001 δεν ξέω αν μπορεί να θεωρηθεί χοντρό. Δεν το έχω φορέσει. Το 3714 πάντως σίγουρα δεν το λες χοντρό. ΟΚ δεν είναι τόσο λεπτό όσο ένα καθαρόαιμο dress, αλλά στη μαύρη έκοδσή του, οι διαστάσεις του είναι θεωρώ ιδανικές για να φορεθεί από καλό sport/casual έως εντελώς dress ντύσιμο. Ίσως να φταίει κι ο καρπός μου βέβαια που είναι μεγαλούτσικος και κρίνω εξ ιδίων. Αναφέρω συγκεκριμένα την έκδοση αυτή γιατί είναι πιο all-around. Με λευκό dial και μπλε δείκτες, είναι πολύ πιο dress αλλά και απλά υπέροχο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci