0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
λοιπον αρχικα αλλαξα το μπρασελε σε λουρι για ανεση και μειωση βαρους.γνησιο casio
Casio F-84W JDM(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
για τους φίλους που έχουν ψωνίσει το GA2100.Κοστουμάκι με στεφάνη και μπρασελέ.Αν θα το έκανα;ΜΕ ΧΙΛΙΑ!!!!!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ωραιο αλλά η κάσα???
Ακριβώς ίδιο με το f91?
Η κάσα είναι πλαστική μαύρη...μόνο το μπεζελ αλλάζεις κ μπρασελε.
ΩΡΑΙΟ, πανέμορφο!!!!!υπάρχει καμμία εκτίμηση κόστους;
αγοραζεις απο κινεζους το κιττβγαζεις την μαμα κασαβαζεις τη μεταλλικη εχεις μεταλλικο CasiOak
Για να πω την αλήθεια, δεν έχω καταλάβει τι στο καλό κάνει ο κινέζος.Γιατί βλέπω και την κάσα ατσάλι....?https://www.ebay.com/itm/GA2100-Second-Generation-G-Shock-Bezel-Silver-Watch-Set-100-Metal-316L-Stainless-/373097917603?_trksid=p2385738.m4383.l4275.c10
τελικα τι ειναι?
Ρε παιδιά αυτό το σετ είναι για να αλλάξεις το μπεζελ κ το μπρασελε. Τι σχέση έχει η κάσα; Ή πλαστική κάσα δεν αλλάζει αλλά μόνο το πλαστικό προστατευτικο μπεζελ σε μεταλλικό. Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.