Ένα μικρό και γρήγορο review για το GBX-100...

Το συγκεκριμένο στα μάτια μου παύει να είναι G-Shock, είναι ένα smart-watch το οποίο το σετάρεις με το application του να δονείται, να χτυπάει και σου φέρνει data τα οποία "τικάρεις" από το app κάθε φορά και συγχρονίζει με bluetooth. Η χρήση του το κάνει G-shock.
Η νέα MIP οθόνη είναι ορατή από παντού, όλες τις γωνίες, κάθε φωτισμό θα έλεγα και πιο ευανάγνωστο από τις κλασικές θετικές οθόνες.
Μεγάλο progress έχει γίνει στο λουρί του το οποίο είναι θεομάλακο λες και είναι από μετάξι.
Το step counter δεν το έχω μετρήσει ακόμα να δω πως καταγράφει.
Κάθε notification έρχεται με δόνηση ή και "μπιπ"..., sms, email, κλήση κλπ πλέον έρχεται ειδοποίηση στο ρολόι αν θες φυσικά, είναι όμως θέμα που δεν εμφανίζεται το περιεχόμενό τους. Δηλαδή ακόμα και στο viber λαμβάνεις ειδοποιήσει ότι σου έστειλε ο τάδε viber, για να το διαβάσεις όμως θα πρέπει να μπεις σε υπομενού και να πατήσεις 5-6 κουμπιά... Προσωπικά το ξεχνώ, προτιμώ με το που λάβω ειδοποίηση να τη διαβάσω κατ' ευθείαν από το κινητό.
Θετικό ότι υποστηρίζονται Ελληνικοί χαρακτήρες.
Ωστόσο μετά λύπης μου, διαπίστωσα κάτι το οποίο με στεναχώρησε. Το συγκεκριμένο σου φέρνει data και για ύψος κυμάτων σε κάποιες παραλίες (φυσικά και άχρηστο για μένα), αλλά σε κάθε περίπτωση επιλέγεις κάποιες προκαθορισμένες τοποθεσίες της Casio για τις οποίες παίρνεις πληροφορίες. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που δεν υπάρχει. Ούτε σε Ευρώπη. Ψάχνοντας λίγο παραπάνω είδα ότι υπάρχουν 5-6 τοποθεσίες με σημαιάκι, που όμως δεν υπάγονται στην Ελλάδα.
Με το πρόγραμμα της Casio λοιπόν μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε Αστυπάλαια, Λέρο, Ρόδο, Κω, Σύμη, Καστελόριζο... Βρίσκονται όμως στην Ασία και στη χώρα της Τουρκίας...

Αυτά...