0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το μπεζελ ;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πες μου οτι ειναι σκια;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ασχημο;Οταν το ειχαμε δει με τον Spyoly ειχαμε ερωτευτει την πατινα του Οχι ρε γαμωτο Και ετσι δεν ειναι ασχημο , αλλα το ειχα αλλιως στο μυαλο μου και τωρα μου ηρθε ξαφνικοΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φιλαράκι, εσυ με το νικ name Taylor, σα να ξερεις πολλά απο Casio...Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί εύκολα να γίνει "used"!Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://www.casio-intl.com/asia/en/wat/watch_detail/GBX-100-1/Εδώ πάντως κ στα 3 χρώματα το μπεζελ είναι ίδιο... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΚανιβαλεΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαριε , ποιες οι διαφορες με το πιο πανω ;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς. Κανένα από αυτά που έχω δεί σε φόρουμ δεν έχει τέτοιο μπεζελ. Πάντως δεν θα ήταν άσχημο να έβγαινε με αυτό το μπεζελ!Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.