0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι για 7500 ευρώ.. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 20, 2020, 22:06:17 μμΌχι για 7500 ευρώ.. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkε ναι για τα δικά μου οικονομικά με τίποτα δεν θα τα έδινα. και να πω και το είχα θα δυσκολευόμουν να το φορέσω. νομίζω ότι τα πάντα πάνω του <<φωνάζουν πολύ>>.
Παράθεση από: filipdent στις Μάρτιος 20, 2020, 22:14:30 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 20, 2020, 22:06:17 μμΌχι για 7500 ευρώ.. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkε ναι για τα δικά μου οικονομικά με τίποτα δεν θα τα έδινα. και να πω και το είχα θα δυσκολευόμουν να το φορέσω. νομίζω ότι τα πάντα πάνω του <<φωνάζουν πολύ>>.ακριβως αυτο
όμως ένα oceanus;τι λες;μακάρι να τα φέρουν στην ευρώπη/ελλάδα οταν ηρεμήσουν όλα.
Είναι λίγο τερατακια αυτά τα Casio
Το νέο gravity master
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 24, 2020, 11:36:46 πμΤο νέο gravity masterεπειδη δεν φαίνεται η εικόνα βάλε μοντέλο η λινκ.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.