0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: filipdent στις Μάρτιος 22, 2018, 10:03:13 πμσήμερα το πρωί βλέπω την οθόνη του καινούργιου protrek σβηστή εντελώς.ανοιγω το φως και όλα κανονικά ανοιχτά.απιστευτη casio.καλημερα.Power save mode λέγεται...Πλάκα κάνω... Καλημέρα! ναι δεν φοβήθηκα ότι κάτι έπαθε,αλλά οκΣτάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σήμερα το πρωί βλέπω την οθόνη του καινούργιου protrek σβηστή εντελώς.ανοιγω το φως και όλα κανονικά ανοιχτά.απιστευτη casio.καλημερα.
Παράθεση από: filipdent στις Μάρτιος 22, 2018, 10:03:13 πμσήμερα το πρωί βλέπω την οθόνη του καινούργιου protrek σβηστή εντελώς.ανοιγω το φως και όλα κανονικά ανοιχτά.απιστευτη casio.καλημερα. Όλα σχεδόν τα "ηλικά" έτσι είναι σήμερα. Που να δεις και τα ana-digi να γυρίζουν οι δείκτες.
Όταν τα "ξυπνάς" από πολυήμερο σκοτάδι και τα βλέπεις να γυρνάναι τους δείκτες τους γιά να"πιάσουν δουλειά" είναι χάρμα οφθαλμών. Με κάτι τέτοια (citizen eco drive), έχω βάλει τα μηχανικά στην άκρη.
casio,citizen πολυ δυνατα
Το λες και οικογενειακή φωτογραφία
Ναι δικα μου ειναι.Το 2ο F91 αποτελει υμνο στην τεμπελιά, βαριέμαι να αλλάζω λουριά. Το κάθε Nato κόστισε πιο πολύ απο το ρολόι To TC-50 ήταν το 1ο μου ρολόϊ και το Protrek ειναι εργαλείο για το βουνό.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.