...μια και ήρθε στα χέρια μου και δεύτερο MDV-106, μετά από σχεδόν 9 μήνες, άρα, διαφορετικές θεωρητικά παραγωγές, μια και έχουν πολλή ζήτηση και δεν μένουν σε απόθεμα, και μπορεί να παράγονται και σε διαφορετικές εγκαταστάσεις, ειπα να ελέγξω βασικά σημεία, να δώ τα "ίχνη" των παραγωγών, πιθανές διαφορές, σημάνσεις, κλπ.
Κάποιες μήτρες ίσως αλλάζουν, είτε λόγω φθοράς, συντήρησης, αναθεώρησης, κλπ. κάποιες εκτυπώσεις, γράμματα διαφοροποιούνται, κλπ, σε μια μακρόχρονη παραγωγή. Αυτά θα ψάξω να βρώ, με την εμπειρία που έχω μετά από 42 χρόνια σε εργοστάσια και παραγωγές, ιχνηλασιμότητες, σημάνσεις, κλπ.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Ξεκινάω από το καντράν-δείκτες.Το Παριανό. Λέμε έτσι το ήδη 9 μηνών στα χέρια μου, που αφίχθη στην Πάρο.

Το Αθηναίϊκο. Αυτό που ήρθε σήμερα.

Δεν παρατηρώ καμμιά διαφορά σε δείκτες, ωρες, ημερομηνία, γράμματα, σημάνσεις.
Καπάκι.Επειδή τα καπάκια, είναι απλά λαμαρινάκια, και περνάνε και ένα punch press για την χάραξη, θα είχε ενδιαφέρον αν παρατηρείτο διαφορά γωνίας στις χαράξεις.
Το Παριανό

Το Αθηναίϊκο

Καμιά διαφορά, αρα η εκτύπωση στοιχείων δεν είναι τυχαία αλλά
προσδιορισμένης θέσης σχετικά με τις θέσεις / εγκοπές σύσφιξης. Αυτό δείχνει ποιοτική παραγωγή με
"συνέχεια" στην παραγωγική διαδικασία.
Επίσης, και τα κωδικά παραγωγής / εργοστασίου, DY, είναι τα αυτά. Αρα, από την ίδια μονάδα ?
Αριθμό σειράς δεν βρήκα, ή είναι μέσα ή ..

........λέτε να μην έχει ? Δεν μπορεί, πως τα παρακολουθούν. ?
Ταυτόσημα λοιπόν. Αρα, παρά την απίθανα χαμηλή τιμή,
δεν είναι από παραγωγή χάρβαλο, "έτσι βγήκε, άστο",

αλλά σαφώς ελεγχόμενη και συγκεκριμένως προσδιορισμένη.