0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλώς μας ήρθες!Νομίζω καποιοι εχουν εδω. Πάντως τα δικα μου casio δεν εχουν κανενα θεμα με τη λήψη.
Δεν το εχω δει ποτε να αναφερεται καπου. Αν εχεις καποιο link να δώσεις θα βοηθούσε.manual στα ελληνικα για CASIO, επίσης δεν εχω δει. Αλλά μπορείς να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία. ΕΛΜΗ λέγεται.
Δεν ξερω σε ποια μοντελα και ΑΝ υπαρχουν οδηγίες στα ελληνικά. Εγω δεν εχω δει.Καλύτερα να παρεις τηλεφωνο, μια απλή ερωτηση θα κανεις.
PRW-5000
Παράθεση από: AntonisCh στις Αύγουστος 02, 2017, 17:17:47 μμΔεν το εχω δει ποτε να αναφερεται καπου. Αν εχεις καποιο link να δώσεις θα βοηθούσε.manual στα ελληνικα για CASIO, επίσης δεν εχω δει. Αλλά μπορείς να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία. ΕΛΜΗ λέγεται.Έστειλα email στην αντιπροσωπεία δε μου έχουν απαντήσει ακόμα... Δηλ αν το πάρω από Ελλάδα σε θα έχει μέσα οδηγίες στα ελληνικά;;; παράξενο μου φαίνεται... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: fanismarg1977 στις Αύγουστος 02, 2017, 17:20:03 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Αύγουστος 02, 2017, 17:17:47 μμΔεν το εχω δει ποτε να αναφερεται καπου. Αν εχεις καποιο link να δώσεις θα βοηθούσε.manual στα ελληνικα για CASIO, επίσης δεν εχω δει. Αλλά μπορείς να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία. ΕΛΜΗ λέγεται.Έστειλα email στην αντιπροσωπεία δε μου έχουν απαντήσει ακόμα... Δηλ αν το πάρω από Ελλάδα σε θα έχει μέσα οδηγίες στα ελληνικά;;; παράξενο μου φαίνεται... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkόσα ρολόγια έχω αγοράσει από εδώ g shock έχουν μέσα έξτρα βιβλιαράκι με οδηγίες στα Ελληνικά απ εκεί που σε παρέπεμψε ο φίλοςSent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.