0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολυ ομορφα κ τα δυο..Υπαρχει και η φθηνοτερη - ενδιαμεση - λυση, αυτη του απλου αλλα με solar, χωρις τις εξτρα δυνατοτητες...Αυτη σκεφτομουν κ σκεφτομαι κι ακομα....
πιο ευαναγνωστο,το δεξι
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούνιος 06, 2017, 23:11:27 μμΠολυ ομορφα κ τα δυο..Υπαρχει και η φθηνοτερη - ενδιαμεση - λυση, αυτη του απλου αλλα με solar, χωρις τις εξτρα δυνατοτητες...Αυτη σκεφτομουν κ σκεφτομαι κι ακομα....ποιο,λες?
Ισως,αλλα αυτο το ξεχνας στο χερι σου,ουτε ρυθμιση,ουτε μπαταρια
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 06, 2017, 23:21:57 μμΙσως,αλλα αυτο το ξεχνας στο χερι σου,ουτε ρυθμιση,ουτε μπαταριαΝαι.Παρ όλα αυτά,παρατήρησε στη φωτο πως και τα δύο είναι απόλυτα συγχρονισμένα...
Παράθεση από: Petros1 στις Ιούνιος 06, 2017, 23:23:06 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούνιος 06, 2017, 23:21:57 μμΙσως,αλλα αυτο το ξεχνας στο χερι σου,ουτε ρυθμιση,ουτε μπαταριαΝαι.Παρ όλα αυτά,παρατήρησε στη φωτο πως και τα δύο είναι απόλυτα συγχρονισμένα... ok,αλλα αυτο δεξια ειναι μαραθωνοδρομος
Ψάχνω για ενα keeper απο λουράκι απο ενα g shock ..... Που θα μπορουσα να βρω στην Αθηνα .....;;;;;;;
Φίλος πήρε πρόσφατα το Solar,και μπήκα σήμερα στον πειρασμό να τα στήσω δίπλα.Είναι κατα λίγο μικρότερο απ το δικό μου το κλασικό,αν ήταν στρογγυλά ρολόγια θα λέγαμε πως το δικό μου φοριέται περίπου για 40άριενώ το solar για 39άρι...επίσης η κάσα του είναι και ελάχιστα λεπτότερη.Δεν ξέρω αν φαίνεται αυτό στη φώτο,από κοντά πάντως φαίνεται αμέσως.Επίσης τα fonts του είναι διαφορετικά,και με εντονότερο contrast,άρακαι θεωρητικά πιο ευανάγνωστα.Πέρα από τα γνωστά μπιμπλίκια του,radio controlled,multi band,πολλαπλά ξυπνητήρια κλπ,και φυσικά την ευκολία του να μην αλλάζεις μπαταρία,η παρουσία του κλασσικού quartz 5600,στον καρπό είναι σαφώς καλύτερη και επιβλητικότερη.Πάντως άνετα θα το αγόραζα και αυτό ως εναλλακτική καθημερινή λύση...Αν ήταν να διαλέξω όμως ένα μόνο θα παρέμενα στο κλασικό που ήδη έχω.Αυτά.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.