0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 25, 2014, 01:09:35 πμΠαράθεση από: _Batman_ στις Ιανουάριος 25, 2014, 01:02:55 πμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 25, 2014, 01:01:28 πμαν δεν το κάνω εγώ ποιός θα το κάνει;(στην Casio Land είμαστε...το θυμάστε ε;)οκ στοπ το off topic Βαγγο πες λιγα λογια για το riseman τελικα το βραδυ συγχρονιζει;Υποτίθεται ότι πρέπει να το βγάλεις και να το αφήσεις στην ησυχία του για να συγχρονίσει κτλ.Ακόμα δεν το έχω στήσει στο παράθυρο, για να ξέρω.Γενικά μου αρέσει πολύ όχι τόσο επειδή είναι riseman αλλά επειδή είναι gshock και χαίρομαι να το κοπανάω...μαλιστα καντο ρε συ να ξερουμε... παντως το rangeman μαρεσει αρκετα... και το riseman μου αρεσε αλλα τοτε που βγηκε το rangeman...
Παράθεση από: _Batman_ στις Ιανουάριος 25, 2014, 01:02:55 πμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 25, 2014, 01:01:28 πμαν δεν το κάνω εγώ ποιός θα το κάνει;(στην Casio Land είμαστε...το θυμάστε ε;)οκ στοπ το off topic Βαγγο πες λιγα λογια για το riseman τελικα το βραδυ συγχρονιζει;Υποτίθεται ότι πρέπει να το βγάλεις και να το αφήσεις στην ησυχία του για να συγχρονίσει κτλ.Ακόμα δεν το έχω στήσει στο παράθυρο, για να ξέρω.Γενικά μου αρέσει πολύ όχι τόσο επειδή είναι riseman αλλά επειδή είναι gshock και χαίρομαι να το κοπανάω...
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 25, 2014, 01:01:28 πμαν δεν το κάνω εγώ ποιός θα το κάνει;(στην Casio Land είμαστε...το θυμάστε ε;)οκ στοπ το off topic Βαγγο πες λιγα λογια για το riseman τελικα το βραδυ συγχρονιζει;
αν δεν το κάνω εγώ ποιός θα το κάνει;(στην Casio Land είμαστε...το θυμάστε ε;)
Αν ξέρεις να ψωνίζεις το βρίσκεις και 250 Απλά είσαι νιούφης ακόμα!
Γιατι τα gshock ειναι παντως καιρου και δε μασανε τιποτα!!!
Παράθεση από: _Batman_ στις Ιανουάριος 27, 2014, 19:12:27 μμΓιατι τα gshock ειναι παντως καιρου και δε μασανε τιποτα!!! ωραία, γιατί δεν παίρνεις ένα?
Casio DBC-32C-3B(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Για μένα αυτό;;;;; Σ'έχει βαρέσει το μοντιλίκι στο κεφάλι...
Aααααααααααα!!!!!!Πες έτσι και με τρόμαξες!Είπα κι εγώ...
Παράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 28, 2014, 23:00:26 μμΓια μένα αυτό;;;;; Σ'έχει βαρέσει το μοντιλίκι στο κεφάλι.....αν δεν το έπιασες, είσαι ντεφορμέ!!!(Τί ωραίο χρώμα είναι αυτό!!)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.