0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προ G-Shock?
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 20, 2020, 18:21:40 μμΠρο G-Shock?Όχι..είχε βγεί ήδη το 1983 το DW-5000C.
Άλλες εποχές...Τώρα δε μπορούν να φορέσουν ότι θέλουν....Εκτός αν είσαι ο raikonen
καλησπέρα. μια ερώτηση πληροφοριακού τύπου. τα frogman και το καινουργιο(gwf a1000),πιο είναι χαρακτηριστικό του και είναι ξεχωριστή σειρά,ο μετρητής βάθους;επιπλέον τι επόμενες μέρες περιμένω το aq-s810w-1avef για καθημερινές δουλειές χωρίς έννοια. https://www.casio-europe.com/euro/products/watches/collection/aq-s810w-1avef/τόσα λίγα κάι solar!!!
Ναι το βυθόμετρο κ ότι κατασκευάζεται στην Ιαπωνία. Με το καλό να σου έρθει! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακούγεται αυτό αλλά δεν είναι σίγουρο..Καλύτερα κιόλας να μην βγεί γιατί δεν νομίζω να πουλήσει! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 21, 2020, 00:12:28 πμΝαι το βυθόμετρο κ ότι κατασκευάζεται στην Ιαπωνία. Με το καλό να σου έρθει! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν ακυρώθηκε το καινούριο!?Λάθος κάνω?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.