Αποστολέας Θέμα: swatch  (Αναγνώστηκε 140060 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
Απ: swatch
« Απάντηση #360 στις: Οκτώβριος 09, 2016, 12:54:28 μμ »
Φίλε μου αν παίρνεις ενα swatch των 100 ευρώ και εχεις τις απαιτήσεις που θα ειχες από ενα ρολοι πολλαπλάσιας τιμής τοτε πιθανον να εχεις και παράπονα..αν από την αλλη εισαι συνειδητοποιημένος τι αγοράζεις τοτε εχεις κανει μια παρα πολυ ωραία και fun επιλογή.
Έχω το κοκκινο πλαστικό sistem 51 εννοειται πως δεν εχω μπει καν στη διαδικασια να τσεκάρω χρονομετρία,αυτονομία κτλπ και το μονο που ξερω ειναι πως μου ειναι πολυ ευχάριστο στο χέρι καθε φορά που το φοράω.Τα καινουρια μεταλλικά τα θεωρώ εξαιρετικά!

Έχω πάρει 3-4 Swatch μέχρι τώρα και προφανώς και δεν είχα τις τρομερές απαιτήσεις.

Βέβαια τα Sistem51 από ότι βλέπω και πλαστικά είναι και από 130-140 ευρώ αρχίζουν. Τα δε μεταλλικά από 170. Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις και αυτόματα Seiko, Orient, Citizen, με lugs για να βάλεις ότι λουρί θέλεις και μηχανισμό δοκιμασμένο 20 χρόνια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #361 στις: Οκτώβριος 09, 2016, 12:55:49 μμ »
Άσχετο. Τι έγινε ρε παιδιά με τη τροποποίηση των post? πήγα να προσθέσω κάτι στο προηγούμενο αμέσως και δεν βλέπω δυνατότητα αλλαγής.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #362 στις: Οκτώβριος 09, 2016, 13:32:15 μμ »
Άσχετο. Τι έγινε ρε παιδιά με τη τροποποίηση των post? πήγα να προσθέσω κάτι στο προηγούμενο αμέσως και δεν βλέπω δυνατότητα αλλαγής.
Εκανα καποιες δοκιμές.
Θα το επαναφερω οπως ήτανε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Οκτώβριος 09, 2016, 13:45:19 μμ »

Έχω πάρει 3-4 Swatch μέχρι τώρα και προφανώς και δεν είχα τις τρομερές απαιτήσεις.

Βέβαια τα Sistem51 από ότι βλέπω και πλαστικά είναι και από 130-140 ευρώ αρχίζουν. Τα δε μεταλλικά από 170. Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις και αυτόματα Seiko, Orient, Citizen, με lugs για να βάλεις ότι λουρί θέλεις και μηχανισμό δοκιμασμένο 20 χρόνια.
Αν μπεις σε διαδικασια σύγκρισης σαφέστατα πολύ πιο ρολόι για τα λεφτα τους ειναι αυτά που προανέφερες και σαφέστατα πιο καλές επιλογές για κάποιον που δε τον νοιαζει να φοραει ακριβό ρολόι και θελει στον καρπό του κατι αξιοπρεπέστατο χωρις να δώσει ενα σκασμό λεφτά.
Απλως τα swatch ειναι τελείως άλλης φιλοσοφίας ρολογια  ..προσωπικά παρόλο που τα σέβομαι δεν έτυχε ποτε να αγόρασε κάποιο seiko,orient,citizen και αντιθέτως υπήρχε μια εποχή μάλιστα που μπορει να αγόραζα σιγουρα ενα swatch το χρόνο ειτε για μενα ειτε για δώρο,εξακολουθώ να αγοράζω και σιγουρα θα ξαναπάρω..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #364 στις: Οκτώβριος 09, 2016, 13:46:42 μμ »
Κατ' αρχάς το sistem51 irony ειναι επισκευάσιμο και κατα δεύτερον ποσο πιο πρωτοπόρο από τη δημιουργία μιας καινούριος αυτόματης  μηχανής,in house, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένης σε μηχανήματα με 70 ώρες αυτονομίας σε ενα 100% ελβετικό ρολόι με κόστος κατω από 200 ευρώ...
το sistem 51,είναι μια απλή έκδοση της 5100, το έχουν γράψει παντού. Φαντάσου να έφτιαχνε νέα μηχανή, τι κόστος θα είχε το ρολόι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #365 στις: Οκτώβριος 09, 2016, 14:28:56 μμ »

Αν μπεις σε διαδικασια σύγκρισης σαφέστατα πολύ πιο ρολόι για τα λεφτα τους ειναι αυτά που προανέφερες και σαφέστατα πιο καλές επιλογές για κάποιον που δε τον νοιαζει να φοραει ακριβό ρολόι και θελει στον καρπό του κατι αξιοπρεπέστατο χωρις να δώσει ενα σκασμό λεφτά.
Απλως τα swatch ειναι τελείως άλλης φιλοσοφίας ρολογια  ..προσωπικά παρόλο που τα σέβομαι δεν έτυχε ποτε να αγόρασε κάποιο seiko,orient,citizen και αντιθέτως υπήρχε μια εποχή μάλιστα που μπορει να αγόραζα σιγουρα ενα swatch το χρόνο ειτε για μενα ειτε για δώρο,εξακολουθώ να αγοράζω και σιγουρα θα ξαναπάρω..
Ακούω τι λες και το έχω κάνει και εγώ, αλλά οι συγκεκριμένες τιμές είναι πλέον ακριβές για δωράκια. Έπαιρνα ένα διάστημα πολλά Irony αλλά μετά μου την βιδωσε η ανύπαρκτη υδατοστεγανότητα και η τραγική επιλογή μη στάνταρντ lugs, στη τελική υπάρχουν και καλύτερα φτιαγμένα fashion watch.

Το μόνο καλό είναι ότι έχουν βάλει δωρεάν αλλαγή μπαταρίας στα quartz εφόρου ζωής. Μάλλον δεν περιμένουν να τα κρατάει κάποιος πολύ lol.

Τώρα θα μου πεις ένα Seiko πενταράκι συμφέρει να το κάνεις service? Όχι. Αλλά μαλλον φταίει το ότι δεν μου αρέσει η ιδέα να παίρνω ένα ρολόι γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή όταν χαλάσει θα το πετάξω. Είμαι λίγο ρομαντικός.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Οκτώβριος 09, 2016, 17:30:19 μμ »
Το ρολοι ειναι φτηνο και οπως μας ειπες εδω

Κατ' αρχάς το sistem51 irony ειναι επισκευάσιμο και κατα δεύτερον ποσο πιο πρωτοπόρο από τη δημιουργία μιας καινούριος αυτόματης  μηχανής,in house, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένης σε μηχανήματα με 70 ώρες αυτονομίας σε ενα 100% ελβετικό ρολόι με κόστος κατω από 200 ευρώ...

ειναι ομως τοσο καλο μηχανικα?
imagen
ακομα και αυτο το σημαντικο κομματι για τη χρονομετρια ειναι πλαστικο,αλλα τι λεει ο παλμογραφος?

imagen
το ρολοι βγαζει σε ολες τις θεσεις,ενα τρελο  beat error
δεν μπορει να γινει ρυθμιση στο ρολοι και η γενικη ποιοτητα των πλαστικων,λενε παντα,δεν σε εμπνεει και πολυ

υ.γ

αγοραζεις ελβετικο ρολοι,αλλα αν κανει τετοια δυσφημιση,ειναι κριμα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Οκτώβριος 09, 2016, 18:54:34 μμ »
....
Τώρα θα μου πεις ένα Seiko πενταράκι συμφέρει να το κάνεις service? Όχι. Αλλά μαλλον φταίει το ότι δεν μου αρέσει η ιδέα να παίρνω ένα ρολόι γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή όταν χαλάσει θα το πετάξω. Είμαι λίγο ρομαντικός.

Με εκφράζουν πολύ τα παραπάνω λόγια φίλε!

(άσχετα με την υπόλοιπη κουβέντα).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

Αποσυνδεδεμένος jim teo

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Οκτώβριος 13, 2016, 21:29:31 μμ »
Νατος και ο πιλοτος......

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Οκτώβριος 13, 2016, 21:30:29 μμ »
Σε βλεπω ζεστο... ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #370 στις: Οκτώβριος 13, 2016, 21:46:55 μμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολύ ωραίο.
Απαραίτητη η live αυτοψία.
Είναι περίεργα ρολόγια τα swatch.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #371 στις: Οκτώβριος 13, 2016, 22:06:07 μμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν είχε βγει το σιστεμ51 μου είχε κάνει θετική εντύπωση και πήγα να το δω απο κοντά.
Μόλις έπιασα την κορώνα του μου έφυγε το ενδιαφέρον.

Να είναι το ίδιο και αυτά?  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #372 στις: Οκτώβριος 13, 2016, 23:38:49 μμ »
Όταν είχε βγει το σιστεμ51 μου είχε κάνει θετική εντύπωση και πήγα να το δω απο κοντά.
Μόλις έπιασα την κορώνα του μου έφυγε το ενδιαφέρον.

Να είναι το ίδιο και αυτά?  ::)
Μια απ τα ίδια κι εγώ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Οκτώβριος 14, 2016, 23:24:45 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #374 στις: Οκτώβριος 15, 2016, 20:31:47 μμ »
Ωραίος ο τυπάκος, βέβαια όταν είπε "το ρολόι με πάει πίσω στη παιδική μου ηλικία" ξεράθηκα στα γέλια, ο τυπάκος είναι μωρό

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions