Για να μην τον "ακουνε";;;;;
Πάντως Μελισσανιδη, Μαρινακη που έχω πετύχει άπειρες φορές στους δρόμουςτης Αθηνας,οδηγούν οι ίδιοι ......
Τον δε Μαρινακη τον "πανε" όπως δεν πάνε ούτε τον πρωθυπουργό.
Και εξηγούμαι.
Πέρα από το συνοδευτικό όχημα,προπορευονται μηχανές,οι οποίες διακόπτουν την κυκλοφορία εναλλάξ,στους κάθετους δρόμους.....
Ωραία πράγματα....
Τον Βαγγέλα, τον πέτυχα μια φορά στην ΜΙχαλακοπούλου, πριν πολλααααά χρόνια, πάνω από 20, 3 το πρωϊ, με ένα Χ5 θωρακισμένο, και έκανε ..@#$%^&.........στον δρόμο. Σταμάτησε δίπλα μου στο φανάρι ( ευτυχώς ) τον είδα και λέω " ...πως πάς έτσι ρε ?". Γέλασε, και με το πράσινο .....γκαζωσε και εξαφανίστηκε. Από πίσω, έτρεχε ένα Σκόντα με 4 μέσα και ένας μοτοσυκλετιστής από την πλευρά του, που τα κατάλαβα αφού ξεκινησε.
Λέω θωρακισμένο, με συνοδεία, και μοτοσυκλέτα για κάλυψη από την πλευρά του οδηγού, κάποιος φιρμάτος είναι. Δεν τον ήξερα, αργότερα τον έμαθα.
Στην Β. Σοφίας, την εποχή εκείνη, στις διαδρομές μου, πρωϊ-απόγευμα, από Αμπελοκήπους - Σύνταγμα και τουμπαλιν, πετύχαινα πολύ κόσμο με συνοδείες και καλύψεις. Ειδικά την δεκαετία μέσα '80 προς '90. Και μέχρι την πρεσβεία ΗΠΑ, με τα CMC τα θωρακισμένα και συνοδους στην "καρρότσα" σε .....πολεμίστρες.
Και την συνοδεία Βαρδινογιάννη, που είχε ακόμα τα γραφεία στο Σύνταγμα. Μετά την επίθεση, τα πήγε στο Καστρί ?
Ασε εκείνον τον Αβρα, με το 7-άρι BMW, και ένα σωρό άλλους.
Τότε, δεν ήταν ακόμα της μοδός τα μαύρα τζάμια, και έβλεπες τις φάτσες, εκτός ορισμένων Merce & BMW,, που είχαν κουρτινάκια. Αλλά έβλεπες τα μαύρα πλαίσια και τα ιριδίζοντα τζάμια και καταλάβαινες την θωράκιση. Μετά το '95 γίνανε πιο γνωστά τα μαύρα, εγώ έβαλα την μικρή σκιαση το '99, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ, ταξίδευα μεσημεριάτικα με τον κλιματισμό στο 1.
Και στο μπροστινό τζάμι. Μετά τα απαγορεύσανε λόγω της καγκουριάς.