0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ενα που πηρα τον Ιανουάριο... το ακουω και οταν οδηγώ... δεν μιλαμε να κοιμηθω με αυτο στο ιδιο δωματιο.... σα ρολοι τοιχου κανει
Παράθεση από: theodoxos στις Μάιος 29, 2016, 22:35:13 μμενα που πηρα τον Ιανουάριο... το ακουω και οταν οδηγώ... δεν μιλαμε να κοιμηθω με αυτο στο ιδιο δωματιο.... σα ρολοι τοιχου κανειΠοιο είναι?
Ωραίο.
Παράθεση από: Petros1 στις Μάιος 29, 2016, 22:50:52 μμΩραίο. Πετρο αν ηταν αθορυβο θα το φορουσα συνεχεια γιατι ειναι παναλαφρο, 38ρι οπως μου αρεσουν γενικα... αλλα... δεν. Αλλη φορα quartz μονο αν το εχω δει απο κοντα...
Παράθεση από: theodoxos στις Μάιος 29, 2016, 23:40:03 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Μάιος 29, 2016, 22:50:52 μμΩραίο. Πετρο αν ηταν αθορυβο θα το φορουσα συνεχεια γιατι ειναι παναλαφρο, 38ρι οπως μου αρεσουν γενικα... αλλα... δεν. Αλλη φορα quartz μονο αν το εχω δει απο κοντα...Καλά ρε συ...τόσο ενοχλητικά δυνατό είναι.?
Ετσι εχω διαβασει σε κατι reviews σε καποια μοντελα της timex...Ο,τι ακουγονται σε ενοχλητικο βαθμο..Το θεωρησα υπερβολικο αλλα για να το λεει κ ο ισιδωρος μαλλον θα χει καποια βασιμοτητα..
Παράθεση από: harolagoha στις Μάιος 29, 2016, 23:44:23 μμΕτσι εχω διαβασει σε κατι reviews σε καποια μοντελα της timex...Ο,τι ακουγονται σε ενοχλητικο βαθμο..Το θεωρησα υπερβολικο αλλα για να το λεει κ ο ισιδωρος μαλλον θα χει καποια βασιμοτητα..Ο theodoxos το λέει,αλλά δεν έχει σημασία,δικά μας παιδιά και τα δύο....
Παράθεση από: jiorg στις Μάιος 29, 2016, 19:46:30 μμΠΟλυ ωραια σειρα η waterbury, ειδικα με τους 2 χρονογραφους.Το intelligent quartz μου αρεσε παρα πολυ για diver λυση καθημερινο καλοκαιρινο αλλα με κομπλαραν καποιες παρατηρησεις απο μαστορες για την αξιοπιστια και τα ανταλλακτικα σε μερικες μικρο-χαζοζημιεςγια 60 ευρω?
ΠΟλυ ωραια σειρα η waterbury, ειδικα με τους 2 χρονογραφους.Το intelligent quartz μου αρεσε παρα πολυ για diver λυση καθημερινο καλοκαιρινο αλλα με κομπλαραν καποιες παρατηρησεις απο μαστορες για την αξιοπιστια και τα ανταλλακτικα σε μερικες μικρο-χαζοζημιες
Παράθεση από: Petros1 στις Μάιος 29, 2016, 23:48:56 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Μάιος 29, 2016, 23:44:23 μμΕτσι εχω διαβασει σε κατι reviews σε καποια μοντελα της timex...Ο,τι ακουγονται σε ενοχλητικο βαθμο..Το θεωρησα υπερβολικο αλλα για να το λεει κ ο ισιδωρος μαλλον θα χει καποια βασιμοτητα..Ο theodoxos το λέει,αλλά δεν έχει σημασία,δικά μας παιδιά και τα δύο.... Το δα καθυστερημενα κ δεν προλαβα την τροποποιηση..!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δυσκολα ονοματα Πετρο, δεν τα ακους ποτε...
Σκυλί μαύρο κ καλες τιμές το φοράω κάθε μέρα κ σκληρή χρήση καλ απόγευμα απο μένα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.