Αποστολέας Θέμα: Τωρα τελευταια εχει στοιχειωσει το μυαλο μου....  (Αναγνώστηκε 741872 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
Απ: Τωρα τελευταια εχει στοιχειωσει το μυαλο μου....
« Απάντηση #795 στις: Ιούλιος 16, 2012, 11:24:25 πμ »
Έχει και το Pelagos πολύ τεχνολογία συγκριτικά (Ti, sapphire, self adjusting bracelet, ceramic  luminus bezel) και δεν το βρίσκω περισσότερο ρετρό από το ΜΜ300. Επίσης το ΜΜ300 έχει μεν πολύ ανώτερη μηχανάρα, unadjusted δε.
Βεβαίως, λαμβάνοντας και το κόστος υπόψιν, και εγώ ευκολία επιλέγω to ΜΜ300 μεταξύ τον δύο, μου κάνει περισσότερο "κλικ" και ελπίζω σε απόκτηση του καθώς αποτελεί τον νο.1 στόχο μου αυτή τη στιγμή.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 16, 2012, 11:26:28 πμ από Theminio »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #796 στις: Ιούλιος 16, 2012, 11:32:04 πμ »
....ευχαριστω για την διευκρινηση..
Tο σεικο οπως ειπες εχει μηχαναρα, ειναι συναρμολογημενο στο χερι, εχει μονοκοκ κασα, δεν χρειαζεται βαλβιδα ηλιου (ειναι ολο βαλβιδα ηλιου χαρις στα επαναστατικα L-gaskets).
Tωρα αν ειναι unadjusted δεν το γνωριζω...εχω διαβασει τα καλυτερα απο χρονους... Tου eisenberg νομιζω ειναι σταθερα στο +2.

Aπλα νομιζω αντιμετωπιζεται καπως υποδεεστερα απο το τουντορ λογω της μη 'ευγενους' καταγωγης του....

Και εγω αν ημουν για καταδυτικο ετοιμος και τα ειχα η εκει θα ημουν η για κανα SBBD011.....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος stavros_ch

• Sr. Member
  • Panerai PAM088
    • Προφίλ
« Απάντηση #797 στις: Ιούλιος 16, 2012, 11:45:41 πμ »
Μια ερωτηση..
Αμα θελουμε να παραγγειλουμε το MM300 με το τελωνειο τι γινετε; Θα το δηλωσει ως δωρο κτλ οπως γινετε με ρολογια πολυ χαμηλοτερης αξιας;

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #798 στις: Ιούλιος 16, 2012, 11:46:52 πμ »
SBBN011 το πιο επαγγελματικό από ΟΛΑ!.  Δυστυχώς δεν μου αρέσουν τα shrouded όσο τα μη-shrouded.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #799 στις: Ιούλιος 16, 2012, 11:49:00 πμ »
Μια ερωτηση..
Αμα θελουμε να παραγγειλουμε το MM300 με το τελωνειο τι γινετε; Θα το δηλωσει ως δωρο κτλ οπως γινετε με ρολογια πολυ χαμηλοτερης αξιας;

Seiya & Higuhi όχι. Chino δεν ξέρω. E-bay ανα περίπτωση, πρέπει να ρωτήσεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #800 στις: Ιούλιος 16, 2012, 11:49:32 πμ »
Μια ερωτηση..

Aπο οτι ξερω οι ιαπωνεζοι πωλητες δεν δηλωνουν χαμηλοτερη τιμη....οποτε υπολογιζεις και αυτα τα κερατιατικα.

Mονο μεταχειρο αν βρεις....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #801 στις: Ιούλιος 16, 2012, 11:55:08 πμ »
SBBN011 το πιο επαγγελματικό από ΟΛΑ!.  Δυστυχώς δεν μου αρέσουν τα shrouded όσο τα μη-shrouded.

Λατρευω 011 και γενικα ολα τα Tουνα...
Aν ελβετικο ρολοι ειχε τις πατεντες και τα υλικα που ειχαν αυτα τα ρολογια θα ειχαν πολυ παραπανω απο τα λεφτα που ζητα η Σεικο.....

Aλλα κολαμε στο ονομα και την καταγωγη αντι να βλεπουμε τι πραγματικα προσφερει ενα ρολοι....
Δεν μπορεις να υπερηφανευεσαι για ενα ελβετικο καταδυτικο με 'λιγοτερη' τεχνολογια και αν καποιος σου προτεινει ενα σεικο (αφου αναφερεσαι στην τεχνολογια που παρεχεται απο το προιον) να λες.....'ελα μωρε τωρα! Tι να μας πει το σεικο????????

Καθαρη στενομυαλια και ημιμαθια....

YΓ-δεν αναφερομαι σε καποιον συμφορουμιτη.

Φιλικα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #802 στις: Ιούλιος 16, 2012, 12:09:49 μμ »
Θεμη,μια ερωτηση πιο πολυ για κουβεντα να γινεται,γνωριζοντας οτι εχεις το rolex sub ποιος ο λογος αποκτησης του seiko mm?Ποιο κενο θα καλυπτε στη συλλογη σου?Με το tudor το καταλαβαινω λογω τιτανιου για παραδειγμα που πιθανον να μην εχεις ρολοι τιτανιου,αλλα με το mm?Προσωπικα δε θα κοιταζα να αγορασω ενα <<υποδεεστερο>>ρολοι(οπως εγω το αντιλαμβανομαι) απο αυτα που ηδη εχω και κυριως οταν ειναι στην ιδια κατηγορια ,divers στην προκειμενη....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #803 στις: Ιούλιος 16, 2012, 12:13:48 μμ »

Aν ελβετικο ρολοι ειχε τις πατεντες και τα υλικα που ειχαν αυτα τα ρολογια θα ειχαν πολυ παραπανω απο τα λεφτα που ζητα η Σεικο.....

+1
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 16, 2012, 12:29:04 μμ από Theminio »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #804 στις: Ιούλιος 16, 2012, 12:28:25 μμ »
Θεμη,μια ερωτηση πιο πολυ για κουβεντα να γινεται,γνωριζοντας οτι εχεις το rolex sub ποιος ο λογος αποκτησης του seiko mm?Ποιο κενο θα καλυπτε στη συλλογη σου?Με το tudor το καταλαβαινω λογω τιτανιου για παραδειγμα που πιθανον να μην εχεις ρολοι τιτανιου,αλλα με το mm?Προσωπικα δε θα κοιταζα να αγορασω ενα <<υποδεεστερο>>ρολοι(οπως εγω το αντιλαμβανομαι) απο αυτα που ηδη εχω και κυριως οταν ειναι στην ιδια κατηγορια ,divers στην προκειμενη....

Βασίλη, πολύ λογικό το ερώτημα σου, αλλά ο τρόπος που αγοράζω ρολόγια δεν βασίζεται τόσο στη λογική, όπως άλλωστε τα περισσότερα πάθη. Αν λειτουργούσα με τη λογική δεν θα αγόραζα το 116610 αφού ήδη είχα το 14060, ούτε (ακόμα χειρότερα) θα αγόραζα τα SKX173 και SKX009 ενώ είχα το SKX007. Πολλοί μου λένε ότι αγοράζω το ίδιο ρολόι ξανά και ξανά, ίσως να μην έχουν άδικο, αλλά τα επιλέγω με μη αντικειμενικά και εντελώς προσωπικά κριτήρια. Άλλωστε, δεν θεωρώ τον εαυτό μου "συλλέκτη", ούτε προσπαθώ να έχω μια "πλήρη" συλλογή που καλύπτει τα πάντα, δεν θα μπορούσα άλλωστε. Για να καταλάβεις, απο τα 7 ρολόγια που έχω αυτή τη στιγμή και τα 7 είναι σπόρ και μάλιστα τα 5 diver's. Με συναρπάζουν τα σκληροτράχηλα σπορ ρολόγια, και κατά συνέπεια τα diver έχουν την τιμητική τους, εν΄ω όσες φορές στο παρελθόν παρέκκλινα μετά απο λίγο πουλήθηκαν.  Με άλλα λόγια εσύ καλά τα λές, αλλά είμαι βλαμμένος.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 16, 2012, 12:32:20 μμ από Theminio »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #805 στις: Ιούλιος 16, 2012, 12:33:07 μμ »
Bασιλη γιατι θεωρεις υποδεεστερο ρολοι το σεικο? (αναφερεσαι στο MM300 αν δεν κανω λαθος)

Φιλικα

Hλιας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #806 στις: Ιούλιος 16, 2012, 12:44:16 μμ »
Άλλωστε, δεν θεωρώ τον εαυτό μου "συλλέκτη", ούτε προσπαθώ να έχω μια "πλήρη" συλλογή που καλύπτει τα πάντα, δεν θα μπορούσα άλλωστε.

Είχαμε κάνει, πριν από χρόνια, μια παρόμοια συζήτηση και είχε "παίξει" πολύ δυνατά η άποψη ότι "η συλλογή ρολογιών μπορεί να λέγεται έτσι, μόνο αν έχει συγκεκριμένο θέμα". Π.χ. καταδυτικά, ιαπωνικά καταδυτικά, λεμάνια, κ.τ.λ.
Οπότε μαζί σου Θέμη. Καταδυτικό να είναι και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

Κωστα ετσι ακριβως ειναι... H θεματολογια που κινει την συλλογη ειναι σημαντικοτατος παραγοντας. Γιατι λες οτι εισαι βλαμμενος Θεμη? Σου αρεσουν συγκεκριμενα κομματια και χτιζεις πανω σε αυτα....απολυτως σωστο και φυσιολογικο....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #807 στις: Ιούλιος 16, 2012, 12:52:39 μμ »
Bασιλη γιατι θεωρεις υποδεεστερο ρολοι το σεικο? (αναφερεσαι στο MM300 αν δεν κανω λαθος)

Φιλικα

Hλιας
Ηλια οπως ειδες το εβαλα μεσα σε εισαγωγικα γι αυτον ακριβως το λογο...Δε θελω να μπω σε διαδικασια συγκρισης ρολογιων...να πω απλως οτι αν ειχα για παραδειγμα τα rolex του Θεμη η ακομα και αν θες και με τα ρολογια που εχω δυσκολα θα εβγαινα απο το σπιτι φορωντας το seiko.Πες το κολλημα,το δεχομαι  :) αλλα με αυτη την αντιληψη που εχω πιστευω πως ενα τετοιο ρολοι δε θα το εκανα ποτε αποσβεση ....Το συγκεκριμενο βεβαια seiko ειναι ρολογαρα αλλα δε θα το προτιμουσα να το φορεσω σε σχεση με το 116610 για παραδειγμα σε καμια περισταση....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #808 στις: Ιούλιος 16, 2012, 13:01:18 μμ »
με τα ρολογια που εχω

Αχ αυτό το Aquatimer!!! Άλλο στοίχειωμα και αυτό (όπως και το 3231).  Επειγόντως, φωτό ξανά σύντομα να μας γυαλίσει το μάτι! Συνάδελφος έχει το Aquatimer Chrono Galapagos, αλλά το δικό σου μου αρέσει πολύ περισσότερο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #809 στις: Ιούλιος 16, 2012, 13:05:18 μμ »

Φιλικα

Hλιας
Ηλια οπως ειδες το εβαλα μεσα σε εισαγωγικα γι αυτον ακριβως το λογο...Δε θελω να μπω σε διαδικασια συγκρισης ρολογιων...να πω απλως οτι αν ειχα για παραδειγμα τα rolex του Θεμη η ακομα και αν θες και με τα ρολογια που εχω δυσκολα θα εβγαινα απο το σπιτι φορωντας το seiko.Πες το κολλημα,το δεχομαι  :) αλλα με αυτη την αντιληψη που εχω πιστευω πως ενα τετοιο ρολοι δε θα το εκανα ποτε αποσβεση ....Το συγκεκριμενο βεβαια seiko ειναι ρολογαρα αλλα δε θα το προτιμουσα να το φορεσω σε σχεση με το 116610 για παραδειγμα σε καμια περισταση....

Σεβαστη η παραδοχη του κολληματος Bασιλη.... οπως και σεβαστη η διαφορετικοτητα γουστων και αποψεων...

Aπλα για να καταλαβω, και δεν ειμαι σε καμμια περιπτωση ειρωνικος η οτιδηποτε αλλο. Γιατι δυσκολα θα εβγαινες απο το σπιτι με το σεικο στο χερι? Tι εχει αυτο για εσενα που δεν θα σε εκανε να το φορεσεις?

Δεν ειναι ελβετικο?
Δεν ειναι καλο?
Eιναι ασχημο?

Και παλι τονιζω πως ρωταω για να καταλαβω τι σκεφτεσαι οχι για να σε πικαρω η προσβαλω...

Φιλικα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions