0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με χαλανε οι δεικτες
Εμένα οι δείκτες μου αρέσουν, το ρολόι από την άλλη δεν μου λέει κάτι εμφανισιακά...
Παράθεση από: desmo16 στις Μάρτιος 26, 2012, 16:12:00 μμΕμένα οι δείκτες μου αρέσουν, το ρολόι από την άλλη δεν μου λέει κάτι εμφανισιακά...Εμένα το αντίθετο Το ρολογάκι δεν είναι άσχημο αλλά οι δείκτες είναι σχεδόν τόσο άσχημοι όσο και οι μερσεντοδείκτες.Θα διάλεγα κι εγώ το 007 εάν ήθελα κάποιο με pepsi στεφάνη (αλλά δε νομίζω ότι μας ρώτησε ο Σπύρος )
Εμένα οι δείκτες μου αρέσουν, το ρολόι από την άλλη δεν μου λέει κάτι εμφανισιακά...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Θα προτιμούσα...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
με το εξίσου όμορφο, νέοτερο ηλικιακά αδερφάκι του, αλλά εγώ θέλω το αριστερό (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)με το σέξυ μπομπέ πλέξι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.