0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marios_ch στις Οκτώβριος 30, 2014, 22:23:42 μμΚομματαρα το shogunΠως θα δειχνει ομως με αλλο λουρι?με το μπρασελε ειναι οκ
Κομματαρα το shogunΠως θα δειχνει ομως με αλλο λουρι?
τα σπαει το σογκουν γενικα!
Παράθεση από: stelakos στις Οκτώβριος 30, 2014, 22:27:47 μμτα σπαει το σογκουν γενικα!η λέξη γενικά προς τί;; το shogun είναι ρολογάρα κι εσύ ειδικά που το έχεις δει το ξέρεις καλά!!
Παράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 30, 2014, 23:08:52 μμΠαράθεση από: stelakos στις Οκτώβριος 30, 2014, 22:27:47 μμτα σπαει το σογκουν γενικα!η λέξη γενικά προς τί;; το shogun είναι ρολογάρα κι εσύ ειδικά που το έχεις δει το ξέρεις καλά!!ελα μου? λεω ρολογαρα ειναι το απο καθε αποψη εκει παει το γενικα
μου δωσε η μανα μου 50 ευρω να παω να παρω κανα τζιν αμα σας πω οτι σκεφτηκα να τα κρατησω για το nomos ημαστε πολυ δυσκολα ολοι εδω μεσα.
Πολύ ωραίο το shogun.Ωρες ωρες με βάζει σε σκέψεις να παραβλέψω τα 44 εκατοστά του και να το αποκτήσω......
Παράθεση από: stelakos στις Οκτώβριος 30, 2014, 23:20:21 μμ άντε μην αρχίσω να σε κράζω για το έλα μουαυτά δεν τα λέμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη!!Ήθελα να ᾽ξερα πού τα έμαθες!
και τι λεμε αντ αυτου?
Παράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 30, 2014, 23:21:51 μμΠαράθεση από: stelakos στις Οκτώβριος 30, 2014, 23:20:21 μμ άντε μην αρχίσω να σε κράζω για το έλα μουαυτά δεν τα λέμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη!!Ήθελα να ᾽ξερα πού τα έμαθες! καρντασι ελα μου?
Παράθεση από: stelakos στις Οκτώβριος 30, 2014, 22:34:59 μμμου δωσε η μανα μου 50 ευρω να παω να παρω κανα τζιν αμα σας πω οτι σκεφτηκα να τα κρατησω για το nomos ημαστε πολυ δυσκολα ολοι εδω μεσα.να πας να παρεις τζην
Παράθεση από: constantine στις Οκτώβριος 30, 2014, 23:39:28 μμΠαράθεση από: stelakos στις Οκτώβριος 30, 2014, 22:34:59 μμμου δωσε η μανα μου 50 ευρω να παω να παρω κανα τζιν αμα σας πω οτι σκεφτηκα να τα κρατησω για το nomos ημαστε πολυ δυσκολα ολοι εδω μεσα.να πας να παρεις τζηνθα παρω ! θα το βαλω και φωτο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.