Αποστολέας Θέμα: Τωρα τελευταια εχει στοιχειωσει το μυαλο μου....  (Αναγνώστηκε 743975 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Τωρα τελευταια εχει στοιχειωσει το μυαλο μου....
« Απάντηση #1605 στις: Οκτώβριος 11, 2013, 08:24:18 πμ »
Βγαινει με κινεζικες ημερομηνιες ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1606 στις: Οκτώβριος 11, 2013, 08:59:14 πμ »
τα Tuna εχουν αγγλικο και kanji(japanese) datewheel.
οχι το ενα ή το αλλο.

απο κει και περα ο καθενας βαζει οτι θελει.
εγω για παραδειγμα το εχω στο kanji και ετσι ειχα και το 015
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1607 στις: Οκτώβριος 11, 2013, 09:02:06 πμ »
Καλησπερα! μπορω να ρωτησω που θα βρω και σε τι τιμη και πως το seiko tuna sbbn017 η και το 015;;;αλλα το θελω με αγγλικες μερες οχι κινεζικες... γινετε; ας μου εξηγησει καποιος σας παρακαλω!! σε τι τιμη παιζει περιπου;;

http://www.seiyajapan.com/collections/divers-collections

η τιμη που βλεπεις συν τελωνειο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1608 στις: Οκτώβριος 11, 2013, 12:38:13 μμ »
μαλιστα και μπορειτε να μου δωσετε πληροφοριες για την σειρα tuna; δηλαδη ποιο θεωρητε πιο καλο, ποιο ειναι αυτοματο, χαρακτηριστηκα, και συγκρισεις; για να παρω μια ιδεα; παντως σαν εμφανιση πιστευω ειναι φανταστικο... ειδα οτι το 017 με το 015 ειναι σχεδον τα ιδια απλα αλλαζει η στεφανη στο 015 ειναι μαυρη ενω στο 017 ειναι "ασημενια" και το οτι το 015 ερχεται και με ιμαντα και με καουτσουκ και με μπρασελε ενω το 017 μονο με καουτσουκ ισχυουν; τωρα ψαχνομαι στα πιο βαθια νερα των ρολογιων... σε πιο μικρη ηλικια ειμουν απλως ενας φαν... το πρωτο μου ρολοι ειναι το Casio G-Shock GA-100-1A1ER 88€ βασικα μπορειτε να μου πειτε καποιο αξιοπιστο καλο ρολογακι που να μοιαζει με το 017 tuna αλλα να ειναι πιο φτηνο στα 300€ περιπου η δεν υπαρχει; (25ετων ειμαι)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 11, 2013, 12:46:22 μμ από nicolasg »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1610 στις: Οκτώβριος 11, 2013, 12:46:06 μμ »
βασικα κοιταγα τωρα το site που μου εδωσε ο φιλος πιο πανω και μου καλυπτει πολλες απο τις ερωτησεις που εκανα... ευχαριστω! απλα μια απορια ειδα αυτο SEIKO PROSPEX 200M DIVER AUTOMATIC SBDC001 BLACK το οποιο ειναι αυτοματο σωστα; ηξερα οτι τα αυτοματα ειναι πιο ακριβα σαν ρολογια... πως γινεται ενα αυτοματο της ιδιας εταιριας να ειναι πιο φτηνο απο ενα quartz οπως αυτο που μαρεσει; SEIKO MARINEMASTER PROFESSIONAL 300M DIVER QUARTZ SBBN017 μπορει να μου το εξηγησει καποιος;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1611 στις: Οκτώβριος 11, 2013, 13:01:33 μμ »
H seiko έχει αυτόματα και με <100€.
Το SBDC001 ναι είναι αυτόματο και με καλό μηχανισμό , σε πολύ καλή τιμή. Γενικά είναι από τα πιο vfm ρολόγια που μπορείς να βρεις.

Το Τuna είναι  μεν quartz αλλά με πολύ καλές προδιαγραφές και με μηχανισμό quartz υψηλών προδιαγραφών και απόδοσης.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1612 στις: Οκτώβριος 11, 2013, 14:10:25 μμ »
H seiko έχει αυτόματα και με <100€.
Το SBDC001 ναι είναι αυτόματο και με καλό μηχανισμό , σε πολύ καλή τιμή. Γενικά είναι από τα πιο vfm ρολόγια που μπορείς να βρεις.

Το Τuna είναι  μεν quartz αλλά με πολύ καλές προδιαγραφές και με μηχανισμό quartz υψηλών προδιαγραφών και απόδοσης.
Μαλιστα σε ευχαριστω για την γρηγορη και κατανοητη απαντηση σου! Γενικως αν και αυτο ειναι και θεμα εμπειριας και προσωπικο γουστο του καθενος θα βρω πουθενα λες καμια λιστα με τις μαρκες ρολογιων; ποια ειναι οι πιο κορυφαια κτλ; Δεν ξερω γιατι στην αρχη ειχα την rolex και την omega πολυ ψηλα μετα λιγο που διαβαζα ειδα και αλλες εταιριες οπως breitling, Vacheron Constantin και αλλες... ξερεις ειμαι στην αρχη και προσπαθω να βαλω τις ιδεες μου σε μια σειρα. οποτε για την seiko που μιλαμε τωρα και πιο συγκεκριμενα την σειρα tuna ειναι σε τη κατηγορια; πιστευω οτι στον πατο θα ειναι εταιριες οπως gant, lacoste, nautica etc σωστα; που δεν εχουν σχεση με το αθλημα απλα πρεπει να ειναι μεσα σε ολα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1613 στις: Οκτώβριος 11, 2013, 16:58:13 μμ »
μαλιστα και μπορειτε να μου δωσετε πληροφοριες για την σειρα tuna; δηλαδη ποιο θεωρητε πιο καλο, ποιο ειναι αυτοματο, χαρακτηριστηκα, και συγκρισεις; για να παρω μια ιδεα; παντως σαν εμφανιση πιστευω ειναι φανταστικο... ειδα οτι το 017 με το 015 ειναι σχεδον τα ιδια απλα αλλαζει η στεφανη στο 015 ειναι μαυρη ενω στο 017 ειναι "ασημενια" και το οτι το 015 ερχεται και με ιμαντα και με καουτσουκ και με μπρασελε ενω το 017 μονο με καουτσουκ ισχυουν; τωρα ψαχνομαι στα πιο βαθια νερα των ρολογιων... σε πιο μικρη ηλικια ειμουν απλως ενας φαν... το πρωτο μου ρολοι ειναι το Casio G-Shock GA-100-1A1ER 88€ βασικα μπορειτε να μου πειτε καποιο αξιοπιστο καλο ρολογακι που να μοιαζει με το 017 tuna αλλα να ειναι πιο φτηνο στα 300€ περιπου η δεν υπαρχει; (25ετων ειμαι)

Το πιο ειναι το πιο καλο εξαρταται απο το τι θελεις και ποσα λεφτα εισαι διατεθειμενος να δωσεις.
Χοντρικα ενα 015 ή 017 μεταχειρισμενο, θα κινειται περιπου στα 700ευρω.

Υπαρχει και αυτοματο Tuna αλλα ειναι και πολυ πιο ακριβο και δεν φορεται ευκολα λογω μεγεθους.

Το 015 ερχεται με μπρασελε και το 017 με λουρακι καουτσουκ. Απο κει και περα οτι θελεις κανεις.
Εγω για το 017 εχω 3 λαστιχενια λουρια, εναν ιμαντα και ενα μπρασελε.

Εχοντας και το 015 και το 017, μπορω να σου πω οτι το 017 ειναι πιο ωραιο και αν ειναι να εχεις ενα απο τα δυο παρε αυτο.

Επισης για τα καινουρια απο το site που σου εδωσα, επειδη παιζει τελωνειο υπολογιζε την τιμη που δινουν σε δολλαρια οτι θα ισουται με τελικη τιμη σε ευρω. Δηλαδη ενα που κανει 800δολλαρια υπολογισε οτι με το τελωνειο θα βγει κοντα στα 800ευρω...

δες και το baby tuna
http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-automatic-divers-200m-srp231k1-srp231k-srp231-4017.html
σε πολυ καλη τιμη πλεον.

το ειχα και για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο ρολοι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1614 στις: Οκτώβριος 12, 2013, 00:31:21 πμ »
Παράθεση
δες και το baby tuna
http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-automatic-divers-200m-srp231k1-srp231k-srp231-4017.html
σε πολυ καλη τιμη πλεον.

το ειχα και για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο ρολοι

θες να μου πεις λιγα λογια για την διαφορα αναμεσα στην tuna και στην baby tuna; ειναι παρα πολυ ωραιο και αυτο... το μαυρο λιγο με κολλαει, το στεφανη εννοω θα το προτιμουσα ασημενιο... μπορεις να μου δωσεις link να δω τις διαφορες γιατι στο google μερικα site λενε αλλα και μερικα αλλα... φωτησε με στην δευτερη επιλογη μου... θελω να ειναι καλη... :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WhiteLionR

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1615 στις: Οκτώβριος 13, 2013, 01:32:46 πμ »
Κανονικά, σαν batman που είσαι, θα έπρεπε να σου αρέσει το μαύρο! :D

Εγώ θα σου πρότεινα το εξής:
Αγόρασε το SRP227. Ίδιο μοντέλο, με ασημένια στεφάνη και μαύρο, πλαστικό προστατευτικό (shroud).
Παράγγειλε κι ένα μεταλλικό SS shroud από τον Harold (Yobokies), που θα βρεις ΕΔΩ.
Δεν έχει site, παραγγέλνεις μέσω e-mail.(*) Δες και τις άλλες φωτό, για να πάρεις μια ιδέα.
Μετά την αντικατάσταση, θα έχεις κάτι τέτοιο:

(Φωτό δανεική από WUS)
Χμ, δεν το λές κι άσχημο...  ;D
Κι έχεις ένα πάμφθηνο ρολόι-σκυλί, αυτόματο, που δε θα το λυπάσαι κιόλας να το κακομεταχειριστείς, σε σχέση με το 017. -Θ.

(*): Αν είναι φθηνό το shroud, παράγγειλε 2, να έχεις και καβάτζα... Το βγάζει και σε μαύρο (μεταλλικό πάντα), ανάλογα τα γούστα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 13, 2013, 01:38:07 πμ από WhiteLionR »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1616 στις: Οκτώβριος 13, 2013, 20:42:15 μμ »
Κανονικά, σαν batman που είσαι, θα έπρεπε να σου αρέσει το μαύρο! :D

Εγώ θα σου πρότεινα το εξής:
Αγόρασε το SRP227. Ίδιο μοντέλο, με ασημένια στεφάνη και μαύρο, πλαστικό προστατευτικό (shroud).
Παράγγειλε κι ένα μεταλλικό SS shroud από τον Harold (Yobokies), που θα βρεις ΕΔΩ.
Δεν έχει site, παραγγέλνεις μέσω e-mail.(*) Δες και τις άλλες φωτό, για να πάρεις μια ιδέα.
Μετά την αντικατάσταση, θα έχεις κάτι τέτοιο:

(Φωτό δανεική από WUS)
Χμ, δεν το λές κι άσχημο...  ;D
Κι έχεις ένα πάμφθηνο ρολόι-σκυλί, αυτόματο, που δε θα το λυπάσαι κιόλας να το κακομεταχειριστείς, σε σχέση με το 017. -Θ.

(*): Αν είναι φθηνό το shroud, παράγγειλε 2, να έχεις και καβάτζα... Το βγάζει και σε μαύρο (μεταλλικό πάντα), ανάλογα τα γούστα.

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου οντως ειναι πολυ καλο... (ελεγα να παρω το monster 2nd generation αλλα εχω μπερδευτει γιατι μαρεουν και τα δυο και δεν ηερω τι θελω στην ουσια...) ξερεις που μπορω να βρω το ρολοι; και εχεις site με ιμαντες λουρακια θηκες κτλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1617 στις: Οκτώβριος 14, 2013, 20:17:04 μμ »
μην κανεις το λαθος να συγκρινεις το tuna με τα baby tuna ή monster.

ο τονος ειναι για καποιον που θελει αυτο συγκεκριμενα...
αν δεν το παρεις στα χερια σου, να το φορεσεις, να το νιωσεις, δεν προκειται να καταλαβεις τι εννοω.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1618 στις: Οκτώβριος 14, 2013, 21:45:04 μμ »
μην κανεις το λαθος να συγκρινεις το tuna με τα baby tuna ή monster.

ο τονος ειναι για καποιον που θελει αυτο συγκεκριμενα...
αν δεν το παρεις στα χερια σου, να το φορεσεις, να το νιωσεις, δεν προκειται να καταλαβεις τι εννοω.

Μαλιστα, ενταξει δε το εχω νιωσει με ρολοι αυτο ακομα... ελπιζω να γινει συντομα... κοιτα απο διαφορα στο ιντερνετ (φωτο, βιντεο, φορουμ) απλα το θελω (το 017 tuna εννοω)... απλα τωρα δε μπορω να διαθεσω 800€ για το 017 που μ'αρεσει... οποτε πρεπει να καταληξω σε κατι "καλο" και διαβασα πολλα περι baby tuna and monster και κατεληξα στο monster... τωρα δε ξερω αμα εκανα καλα... παντως να σου πω οτι ακομα και σε φορουμ της ρολεξ το συζηταγανε... ειναι καπως "ιστορικο" value for money με υπερβολικα καλες κριτικες... και ειναι καλο να ξεκινησω με ενα τετοιο ρολοι... επισης και κατι κουλο αλλα του παει πολυ ο ιμαντας... δεν ηξερα βασικα που θα βρω αλλα ειδα οτι τα λενε nato and zulu αυτους τους ιμαντες που φοραγε σε κατι φωτο... να μου πεις σε και στο baby tuna παει... αλλα το αλλο εχει ακομα "δοντια"... οποτε για εναν που λατρευει το νερο και το ψαρεμα... ειναι λιγο τρελα αυτο το ρολοι... για μενα παντα ετσι... μπορει να κανω λαθος, τωρα ξεκιναω γι'αυτο ποσταρο ολες μου τις ιδεες γιατι θελω να ακουω και την αλλη αποψη... και ειδικα οταν η αποψη ειναι απο καποιον καποιους που ειναι ηδη στο αθλημα... εγω ακομα ακροβατω... μεχρι να παρω τις σωστες γνωσεις να μαθω μερικα πραγματα θα αργησω... γιατι οτι κανω θελω να το κανω καλα... απλα η αγορα θα γινει αμεσα γιατι λογω υποχρεωσεων τωρα μπορω να το κανω... και αν δε το κανω τωρα ισως μετα να μην μπορεσω...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1619 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 14:44:02 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions