Αποστολέας Θέμα: Καταδυτικο επιλογη.... (Seiko,Doxa,IWC,B,Omega)  (Αναγνώστηκε 17065 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

SYZo

• Επισκέπτης
Απ: Καταδυτικο επιλογη.... (Seiko,Doxa,IWC,B,Omega)
« Απάντηση #45 στις: Ιούλιος 28, 2012, 18:03:43 μμ »
η αποψη ειναι αποψη ειτε μας αρεσει ειτε οχι. το νοημα του πολλ δεν ειναι να πουμε πιο ρολοι ειναι πιο καλο απο καποιο αλλο ουτε να επιβαλουμε καμια αποψη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιούλιος 28, 2012, 18:45:50 μμ »
...παντως σιγουρα δεν ειναι ψαγμενο για μενα σε μια μικρη κοινωνια οπως των φορουμ ο ποθος του ενος- δυο ατομων να γινεται εμμονη των υπολοιπων και αυτο να αλλαζει κατα διαστηματα.....

Βασιλη επειδη μαλλον αναφερεσαι στην επικρατηση του ΜΜ300 και στο οτι γινεται ντορος στο φορουμ  τις τελευταιες μερες,ξαναειδα τους ψηφισαντες και βλεπω οτι οσοι το ψηφισαν ειναι μελη που το γουσταρουν απο πολυ παλια,με πολλους απο αυτους εχω μιλησει κιολας στο παρελθον.
Θα μου πεις,καλα αφου το θελουν τοσο πολυ γιατι δεν το αγοραζουν....απο την αλλη ομως ουτε απο doxa 5000T εχουμε,ουτε απο aquatimer,ουτε απο Breitling,ουτε απο Ω ΡΟ 8500...απο Ρολεξ ομως παμε καλα  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιούλιος 28, 2012, 20:21:41 μμ »
Όμως δεν καλούμαστε να ψηφίσουμε με βάση το πιο καλό value for money αλλά με το που θα διναμε τα ωραία μας λεφτουδακια που με κόπο ενδεχομένως βγάλαμε.

Αυτά τα δύο είναι σε μεγάλο βαθμό αλληλένδετα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος HELLAS

• Jr. Member
  • *
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιούλιος 28, 2012, 21:55:33 μμ »
Εχω το παλιο planet ocean και ειμαι πολυ ευχαριστημενος  μαζι του,σιγουρα το νεο θα ειναι και καλυτερο.Το seiko δεν το εχω δει ζωντανο αλλα εδω και 2 περιπου μηνες εχω το 007 κα αναρωτιεμαι αν με αυτο των 140 ευρω ρολοι εiμαι ενθουσιασμενος με το marinemaster θα ξεφυγω τελειως?Ω απο μενα μετα απο πολυ σκεψη αφου δεν εχω πιασει στα χερια μου το seiko.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιούλιος 28, 2012, 22:47:14 μμ »
Εχω το παλιο planet ocean και ειμαι πολυ ευχαριστημενος  μαζι του,σιγουρα το νεο θα ειναι και καλυτερο.Το seiko δεν το εχω δει ζωντανο αλλα εδω και 2 περιπου μηνες εχω το 007 κα αναρωτιεμαι αν με αυτο των 140 ευρω ρολοι εiμαι ενθουσιασμενος με το marinemaster θα ξεφυγω τελειως?Ω απο μενα μετα απο πολυ σκεψη αφου δεν εχω πιασει στα χερια μου το seiko.

Εχω φορεσει πολλες φορες το Ω(το παλιο σαν το δικο σου) κι εχω το ΜΜ300.
Δεν ειναι καλυτερο σε ποιοτητα το ενα απο τ'αλλο και τα δυο ειναι ''πολυ ψηλα''.
Απο κει και περα ειναι θεμα γουστου,προσωπικα μου αρεσει το ΡΟ αλλα το ΜΜ300 εχει ενα ''χαρακτηρα'' που μου αρεσει πολυ.Ισως να ναι και η σπανιοτητα του,δεν ξερω. ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιούλιος 28, 2012, 23:05:47 μμ »
Ωραιος..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιούλιος 28, 2012, 23:42:04 μμ »
Doxa και τιμη... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nikos78

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιούλιος 29, 2012, 09:20:11 πμ »
Όμως δεν καλούμαστε να ψηφίσουμε με βάση το πιο καλό value for money αλλά με το που θα διναμε τα ωραία μας λεφτουδακια που με κόπο ενδεχομένως βγάλαμε.

Αυτά τα δύο είναι σε μεγάλο βαθμό αλληλένδετα.

εννούσα ότι δεν κερδίζει πάντα στο μυαλό του αγοραστή ή ακόμα και σε τέτοια συκριτικά (το παρών είναι και ερκετά πετυχημένο) το ρολόι που δίνει τα περισσότερα αναλογικά με τα χρήματα που ζητά. Πολλοί θα επιλέξουν το ρολόι τους με βάση ένα σχέδιο που θα τους κάνει κλικ ή το όνομα μιας εταιρίας.
Για παράδειγμα ο χρονογράφος της Archimede με την V7750 είναι πιο value for money από τον αντίστοιχο της IWC όμως πολλοί επιλέγουν τελικά να δώσουν τα τετραπλάσια χρήματα γιατί είναι καλύτερο ρολόι συνολικά και ας μην αξίζει ενδεχομένως 4 φορες περισσότερο.
Καλή Κυριακη!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions