0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν έχεις και 3ο τέτοιο βάλτο κι αυτό στην άκρη, στην 650 θα κάθεται τέλεια πιστεύω
Σε ευχαριστώ Αλέξανδρε!Ο καμβάς μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ.Το κακό με αυτρή την κάσα είναι τα 18άρια lugs που δείχνουν τον καμβά πολύ στενό.Αν ήταν 20 θα ήταν πολύ καλύτερο πιστεύω.
Βασίλη, για δες μήπως ταιριάζει αυτό το αξεσουάρ για να βάλεις 20 mm
Το Brushed bezel εκετσε πολυ ωραια!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σ οτι αφορα το μπρασελε.Ειναι πολυ ωραιο σαν μπρασελε...Αλλα δεν μου καθεται καλα στη συγκεκριμενη κασα, γιατι εχει καλυμενα lugsΠιστευω οτι ενα mesh θα ταιριαζε καλυτερα ή ακομα καλυτερα φθαρμενο δερματινο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ποιο λες Κοσμά?
Σε ευχαριστώ Κοσμά.Νομίζω δε θα ταιριάξει. Όπως το καταλαβαίνω είναι για να μπει σε end links σε άλλες κάσες.
Παναγιώτη επαυξάνω, έχοντας το Triangles (της προηγούμενης κοπής) καταθέτω ενόρκως ότι είναι ένα πολύ κομψό και ευκολοφόρετο ρολόϊ.
Παιιδιά, πολύ όμορφο ρολόι... Γνωρίζετε το μοντέλο και αν υπάρχει σε κάποιο site; Ευχαριστώ!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.