0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σοβαρά? Δεν το ήξερα. Λογικό φαίνεται.Μπράβο για την πληροφορία! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τώρα αν το έχουν κάνει επίτηδες ή απλά τους έκατσε είναι μάλλον άλλο θέμα
Πλαστικό είναι το τζάμι; Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωχ, κάπου το έχω ξαναδεί αυτό σχετικά πρόσφατα Καλοφόρετο Γιώργο!!!Κουκλί είναι τι άτιμο!
Καλοφορετα παιδιά! Άξιζε η αναμονή!Εγώ σήμερα έβρισα όσο λίγες φορές στη ζωή μου.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my One Plus 7 Pro using Tapatalk
Κ αλλο GMT!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλώς το δέχτηκες το GMT!!!!Δεν υπάρχει quick dateΤο μπεζελ γυρνάει δεξιά και αριστερά, μέχρι να μπει κάτω απο το νεροIt's not a bug, it's a feature H πίεση κάτω απο το νερό παραμορφώνει το πλαστικό τζάμι και σφηνώνει το μπεζελ
Σκοτώνει το λούμε!
...ναι, το σχεδίασαν έτσι επίτηδες. Δεν θα μπορούσε να γυρίζει μονον αριστερά. Θα κατηγορούντο για .........κομμουνιστές ...ετσι τους λένε, για να μην φάνε ξύλο. Ξέρουν , ότι κανένας δεν βουτάει εκεί. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Φάση έχει
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.