Αποστολέας Θέμα: Vostok Amphibia  (Αναγνώστηκε 253136 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
Απ: Vostok Amphibia
« Απάντηση #945 στις: Δεκέμβριος 11, 2020, 12:37:18 μμ »
Αλέξανδρε (deadly) μη τον ακούς τον Γιώργο (geezerv) πααααρτοοοοο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

arvac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #946 στις: Δεκέμβριος 11, 2020, 12:39:45 μμ »
Ευχαριστώ  :) Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να πάρω λουράκια τώρα, αυτό το πράσινο είναι έτσι για τη φωτογραφία. Αυτό που μου έκανε εντύπωση και δεν το ήξερα είναι πως το μπλε έχει μεταλλικό movement holder από το εργοστάσιο.

Θα χτυπήσει κάνεις τα καινούρια vostok? Το 170694 μου άρεσε αρκετά

Μου αρέσει που έχει small seconds, αλλά νομίζω πως έπηξε έτσι όπως έβαλαν τα dots και στρίμωξαν το Vostok στο 9 χωρίς να το μικρύνουν λίγο.
Γενικότερα νομίζω ότι με τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση που έχει το εργοστάσιο και την ταχύτητα παραγωγής νέων σχεδίων θα εκλείψει η ανάγκη για modifications. Μένει να δούμε αν μακροπρόθεσμα αυτό θα μεταφραστεί σε περισσότερες πωλήσεις ή οι modders, που εμμέσως διαφημίζουν την εταιρεία στους υπόλοιπους ωρολογόφιλους, θα γυρίσουν την πλάτη στην εταιρεία με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #947 στις: Δεκέμβριος 11, 2020, 12:40:56 μμ »
Τι ψωνίζουμε σήμερα? ;D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

arvac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #948 στις: Δεκέμβριος 11, 2020, 12:42:58 μμ »
Τι ψωνίζουμε σήμερα? ;D

ό,τι πρέπει αυτό το λουρί, Βασίλη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #949 στις: Δεκέμβριος 11, 2020, 12:45:14 μμ »
Τι ψωνίζουμε σήμερα? ;D

Βασίλη, μπορώ να παραλάβω με click away?  8) 8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος ^Deadly_Sin^

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #950 στις: Δεκέμβριος 11, 2020, 12:56:03 μμ »
Αλέξανδρε (deadly) μη τον ακούς τον Γιώργο (geezerv) πααααρτοοοοο

Ειναι σαν να έχω ένα διαβολάκι και ένα αγγελάκι στον ώμο μου  :D

Μου αρέσει που έχει small seconds, αλλά νομίζω πως έπηξε έτσι όπως έβαλαν τα dots και στρίμωξαν το Vostok στο 9 χωρίς να το μικρύνουν λίγο.
Γενικότερα νομίζω ότι με τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση που έχει το εργοστάσιο και την ταχύτητα παραγωγής νέων σχεδίων θα εκλείψει η ανάγκη για modifications. Μένει να δούμε αν μακροπρόθεσμα αυτό θα μεταφραστεί σε περισσότερες πωλήσεις ή οι modders, που εμμέσως διαφημίζουν την εταιρεία στους υπόλοιπους ωρολογόφιλους, θα γυρίσουν την πλάτη στην εταιρεία με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Κι όμως αν προσέξεις τη φωτογραφία έχει μικρότερα νούμερα από το μπλε dial, όχι μόνο στο 9 αλλά και στα υπόλοιπα. Για τα υπόλοιπα που λες έχεις δίκιο όμως υπάρχει και η άλλη οπτική. Θέλει η ίδια η vostok κομμάτι από τη πίτα των mods. Ποιος περίμενε ότι θα ψάχναμε να αγοράσουμε original bezel πριν 2 χρόνια? Τώρα ψάχνουμε clean bezel. Ψάχνουμε τις καλές κορώνες κτλ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

arvac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #951 στις: Δεκέμβριος 11, 2020, 13:08:15 μμ »
Κι όμως αν προσέξεις τη φωτογραφία έχει μικρότερα νούμερα από το μπλε dial, όχι μόνο στο 9 αλλά και στα υπόλοιπα.

Το είδα ότι τα έχουν μικρύνει, αλλά και πάλι πηγμένα είναι. Απλά θέλησαν να χωρέσουν τα small sec σε αυτό το σχέδιο για να θυμίζει περισσότερο Panerai.

Για τα υπόλοιπα που λες έχεις δίκιο όμως υπάρχει και η άλλη οπτική. Θέλει η ίδια η vostok κομμάτι από τη πίτα των mods. Ποιος περίμενε ότι θα ψάχναμε να αγοράσουμε original bezel πριν 2 χρόνια? Τώρα ψάχνουμε clean bezel. Ψάχνουμε τις καλές κορώνες κτλ.

Δε νομίζω ότι η Vostok θέλει από την πίτα των mods. Τα ποσά αυτά είναι αστεία συγκριτικά με τις πωλήσεις ρολογιών. Θέλει απλώς να κάνει τη φίρμα πιο mainstream. Κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει με τέτοιου είδους "δύσχρηστους" μηχανισμούς από τη στιγμή που υπάρχουν Seiko, Citizen κ.λπ.
Θα αγόραζε κανείς στη γυναίκα του ή θα έκανε δώρο σε κάποιον που δεν πολυασχολείται με ρολόγια Vostok;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #952 στις: Δεκέμβριος 11, 2020, 13:08:59 μμ »
ό,τι πρέπει αυτό το λουρί, Βασίλη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #953 στις: Δεκέμβριος 11, 2020, 13:09:55 μμ »
Βασίλη, μπορώ να παραλάβω με click away?  8) 8)
:D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #954 στις: Δεκέμβριος 11, 2020, 13:30:36 μμ »
Το είδα ότι τα έχουν μικρύνει, αλλά και πάλι πηγμένα είναι. Απλά θέλησαν να χωρέσουν τα small sec σε αυτό το σχέδιο για να θυμίζει περισσότερο Panerai.

Δε νομίζω ότι η Vostok θέλει από την πίτα των mods. Τα ποσά αυτά είναι αστεία συγκριτικά με τις πωλήσεις ρολογιών. Θέλει απλώς να κάνει τη φίρμα πιο mainstream. Κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει με τέτοιου είδους "δύσχρηστους" μηχανισμούς από τη στιγμή που υπάρχουν Seiko, Citizen κ.λπ.
Θα αγόραζε κανείς στη γυναίκα του ή θα έκανε δώρο σε κάποιον που δεν πολυασχολείται με ρολόγια Vostok;

Θα μου το έφερνε στο κεφάλι η γυναίκα μου  :D
Υπάρχει περίπτωση λες μελλοντικά να δούμε νέο μηχανισμό? Όχι κάτι wow αλλά πιο σύγχρονο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Karthan7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #955 στις: Δεκέμβριος 11, 2020, 17:20:52 μμ »
Γνωρίζουμε ποίο είναι το bezel insert στη πρώτη φωτογραφία ? Δεν θυμάμαι αν την είχε ανέβασει κάποιος φίλος εδώ ή την είδα πουθενά αλλού..

Οι επόμενες φωτογραφίες είναι "κλεμμένες" από το fb

Sent from my Honor 9 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Με βιαστές δεν μιλάω.
Θανάσης

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #956 στις: Δεκέμβριος 11, 2020, 18:02:10 μμ »
Γνωρίζουμε ποίο είναι το bezel insert στη πρώτη φωτογραφία ? Δεν θυμάμαι αν την είχε ανέβασει κάποιος φίλος εδώ ή την είδα πουθενά αλλού..

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Sent from my Honor 9 using Tapatalk

Δεν έχει insert, είναι "μονοκόμματο" αν μπορώ να το πω έτσι και είναι βαμμένο. Ο Pers184 τα φτιάχνει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

arvac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #957 στις: Δεκέμβριος 11, 2020, 18:39:29 μμ »

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Το πρώτο είναι με παραγγελία από εδώ: https://www.ebay.com/sch/pers184/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=

Κάτι αντίστοιχο πιο οικονομικό σε γκρι έβγαλε η Meranom: https://meranom.com/en/amphibian-classic/bezels/vostok-amphibia-universal-bezel-dark-grey-3d-indexes.html
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dennis66

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #958 στις: Δεκέμβριος 11, 2020, 18:59:48 μμ »
Πάντως, «space dude» δεν είναι απλά σχήμα λόγου, αφού ένα τουλάχιστον Amphibia(n) -πρώτης γενιάς, type 350- ταξίδεψε ως το διάστημα στον καρπό του Γιούρι  Ρομανένκο, το 1980 (αποστολή Σογιούζ 38). Από τους βυθούς ως το απέραντο μαύρο του διαστήματος, ένα Amphibia είναι πανταχού παρόν !

Όσο για τον συγκυβερνήτη, τον Κουβανό Arnaldo Tamayo Méndez αξίζει ν’΄αναφερθεί ότι είναι ο πρώτος έγχρωμος που συμμετείχε σε διαστημική αποστολή. Στον καρπό του φοράει ένα –να το πάρει το ποτάμι- Seiko Bell Matic Daydate, που κατατάσσεται κι αυτό, μαζί με το θρυλικό Amfibia, ισότιμα στο πάνθεο των space watches, μαζί βέβαια με τα υπόλοιπα, κάποια πολύ πιο  προβεβλημένα και διάσημα (ονόματα δεν λέμε) ρολόγια, των οποίων οι κατασκευαστές έχτισαν ολόκληρο μύθο πάνω τους.

Κατόπιν όλων αυτών, το μόνο που απομένει είναι να δούμε ένα Αmphibia δημιούργημα του Arvac σε καρπό μέλους επανδρωμένης διαστημικής  αποστολής. Aπό το δε μικρό όνομα του δημιουργού θα μπορούσε τιμής ένεκεν να ονομαστεί амфибия ΚΟCΜΟΔΡΟΜ   για να ταιριάζει και με το όλο concept !     

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

arvac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #959 στις: Δεκέμβριος 11, 2020, 19:25:16 μμ »
Κατόπιν όλων αυτών, το μόνο που απομένει είναι να δούμε ένα Αmphibia δημιούργημα του Arvac σε καρπό μέλους επανδρωμένης διαστημικής  αποστολής. Aπό το δε μικρό όνομα του δημιουργού θα μπορούσε τιμής ένεκεν να ονομαστεί амфибия ΚΟCΜΟΔΡΟΜ   για να ταιριάζει και με το όλο concept !     

Λες;
Ντένη, βλέπω ότι "σκαμπάζεις" από creative concepts και τα τοιαύτα. Μπας και είσαι διαφημιστής;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions