0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρκετα καλο θα ελεγα, η κασα η αγαπημενη μου!
Τι όμορφο που είναι αυτό Κοσμά!!!
Παράθεση από: sub50 στις Ιούλιος 02, 2018, 18:03:46 μμΤι όμορφο που είναι αυτό Κοσμά!!!+1000!
Μόλις πριν λίγες μέρες απέκτησα το πρώτο μου vostok amphibia.Για πες μου, τα αγοράζεις έτοιμα ή εσύ αλλάζεις dial και bezel. Και από πού αν επιτρέπεται; (αν θέλεις μου στέλνεις pm αν και νομίζω ενδιαφέρει κι άλλους στο forum)
Παράθεση από: P.I.T. στις Οκτώβριος 27, 2019, 01:34:42 πμΜόλις πριν λίγες μέρες απέκτησα το πρώτο μου vostok amphibia.Για πες μου, τα αγοράζεις έτοιμα ή εσύ αλλάζεις dial και bezel. Και από πού αν επιτρέπεται; (αν θέλεις μου στέλνεις pm αν και νομίζω ενδιαφέρει κι άλλους στο forum)Εγώ τα αλλάζω, φίλε. Τα προμηθεύομαι από πολλές μεριές, κυρίως όμως από meranom.com. Τσέκαρε το προφίλ μου στο instagram, έχω κάμποσα mods εκεί.
Ωραίος... βάλε όμως και καμιά φωτογραφία εδώ...!
Παράθεση από: arvac στις Σεπτέμβριος 20, 2017, 15:43:21 μμAς αναζωογονήσουμε λίγο αυτό το νήμα!Η γνωστή υψηλότατη ποιότητα φωτό, σύνθεσης, μοντίφας, Κοσμά!Ωραίο mesh.Δηλαδή, πολύ ωραίο!(τι είναι;)
Aς αναζωογονήσουμε λίγο αυτό το νήμα!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.