Εγώ πάλι φοράω το PMV65-2271 σαν καθημερινό εδώ και ένα χρόνο που το πήρα και μόνο δύσχρηστο δεν το βρίσκω, αντίθετα τις περισσότερες λειτουργίες τις βρίσκω χωρίς καν να κοιτάω (η κορώνα έχει "κλίκ" στην περιστροφή της) ενώ και οι διάφορες ρυθμίσεις γίνονται γρηγορότερα από τα αντίστοιχα Casio πχ, που ρυθμίζονται με κουμπιά.
Βέβαια φοράει την U680, αλλά δεν νομίζω οτι έχει σημαντική διαφορά από την U600, πάντως οι δείκτες δεν χρειάζεται να μηδενίσουν για το χρονογράφο, αυτός είναι στην οθόνη, μήπως έχετε μπερδέψει τις μηχανές ;
Οι λειτουργίες που του έδωσαν την θέση του καθημερινού στο χέρι μου είναι: ο χρονογράφος (σχεδόν καθημερινή χρήση), η αντίστροφη μέτρηση (από νυχτερινή φωτογράφηση έως βράσιμο αυγού), τα ξυπνητήρια με επιλογή timezone (λήξη auctions στο e-bay), η ευκολία εναλλαγής πληροφοριών στο καντράν, η Α-ΠΙ-ΘΑ-ΝΗ Luminova κ.α.
Γενικά τα μόνα παράπονα που έχω είναι οτι δεν είναι μηχανικό, το dial δεν είναι πορσελάνη, οι ενδείξεις δεν είναι χειροποίητες από σμάλτο, και η Citizen δεν διαθέτει Luis XV ή Brequet δείκτες για το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλιώς θα είχα πουλήσει όλα τα άλλα

Edit: Την 2100 την έχω και είναι εκπληκτική, αλλά δεν είναι μόνο 2 οθόνες που κάνουν την διαφορά βρε Sol, δεν έχει καμία σχέση η μια μηχανή με την άλλη.