fruitbat και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό Αλέξανδρε δεν είναι ρολόι. Είναι περιουσία. Είναι απόκτημα. Respect
Εγώ πάντως αν είχα πάρει GS και ήθελα να το βγάλω πρώτη μέρα..κάπως έτσι θα έβγαινε..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλέξανδρε καλοφορετο να είναι το GS.Νομίζω ότι από κάποιον που αγοράζει ακομπλεξαριστα όπως εσύ, ήταν θέμα χρόνου να πάρει GS.Αναμένουμε νομίζω με αγωνία το review σου. Με τόσα που έχεις φορέσει νομίζω έχει ενδιαφέρον η γνώμη σου.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγειες καλοφόρετο καλορίζικο και να το χαρείς όσο δεν παίρνει στον καρπό σου. Περιμένουμε ανάλυση και εντυπώσεις Αλέξανδρε. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αχ βρε σατανά εσύ! (με την καλή έννοια). Καλοφόρετο αν και του αξίζει να είναι και καλορίζικο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλοφορετο πραγματικά ξεχωριστό ρολοι υπερτουμπανο!!!! Πολύ μου άρεσε η επιλογή σου.
Καλορίζικο Αλέξανδρε!! Μπράβο!! Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλοριζικο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.