0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα παρέλαβα. Ευχαριστώ πάρα πολύ Δημήτρη! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
..... και είσαι και "ταχείας επεμβάσεως". Δεν πειράζει, θα πάρεις καλύτερο
Χαχαχαχαχα εδώ είμαστε όλοι καρχαρίες... μηδενός εξαιρουμένων!!!Το καλό βέβαια είναι ότι το πήρε δικός μας άνθρωπος από φόρουμ και όχι να καταλήξει οπουδήποτε.Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Νομίζω ότι απλώς ήμουν τυχερός και πρόλαβα σχετικά γρήγορα την αγγελία του Δημήτρη. Κάθεται σχεδόν όπως το ΜΜ200. Sent from my iPhone using Tapatalk
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλορίζικο ,πανέμορφο και με ιστορία ζηλευτή, να το χαρείς.
Ελπίζω να σου αρέσει πραγματικά και να το χαρείς όλο υγεία. Δεν έχουμε γνωριστεί αλλά από την τηλεφωνική μας επικοινωνία κατάλαβα ότι είσαι ωραίος τύπος και αγαπάς πραγματικά τα ρολόγια. Είμαι χαρούμενος που το συγκεκριμένο ρολόι έχει καταλήξει στον καρπό σου. Είναι πολύ ωραίο ρολόι και σκληροτράχηλο. Μην το λυπηθείς καθόλου.Να είσαι καλά!
Με πρόλαβες "κάθαρμα!!"το ήθελα και εγωΚαλοφόρετο και με'γειές, είναι πανέμορφο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.