0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να ξεκινήσει ο μήνας ήρθε μια μη προγραμματισμένη αγορά. Ένα ρολόι που ξεκίνησα να ψάχνω την πρώτη φορά που το είδα στο Σήμερα Φόρεσα από τον [mention]Spyoly[/mention] και πήρε πάνω από 1.5 χρόνο να το πετύχω. Πραγματικά δυσεύρετο κομμάτι και πολύ χαίρομαι που το έχω επιτέλους. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χαρα στην υπομονή σου και στην επιμονή σου 1.1/2. Χρόνο ρε θηρίο ψάξιμο ?
Μπράβο Χρήστο Να το ευχαριστηθείς φίλε,είναι ένα ρολόι που τα κάνει όλα,με μαζεμένο μέγεθος και πολλές δυνατότητες.Δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ στην καθημερινή του χρήση.Τσεκαρε καπου την στεγανότητα του για να το χαρείς και στη θάλασσα.Καλοφορετο
Καλοφόρετο, CITIZENάρα πανέμορφη!! Και το καντράν που βλέπω σε φωτογραφίες έχει μια ιδιαίτερη waffle-τετραγωνισμένη υφή που το αναδεικνύει πολύ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ααααααα ρε Χρήστο, το βρήκες. Εγώ ψάχνω κι έχω πετύχει ένα χαλασμένο, ένα στην Αμερική που δεν στέλνει Ελλάδα κι ένα αυτόν τον καιρό σε NOS με κουτί χαρτιά από Ιαπωνία με τιμή αν δε κάνω λάθος κοντά στα 350€. Καλοφόρετο φίλε!!!!Πού το πέτυχες αλήθεια;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.