0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το είχα στα πλάνα να το πάρω σε λίγους μήνες αλλά δεν κρατήθηκα τελικά όταν το είδα αγγελία.Ζητώ συγνώμη από τους φίλους Άλκη aka @watchman και Φώτη (θυμάμαι καλά ή χαζεψα από την χαρά μου?) aka @micraSport που δεν περίμενα την ομαδική μας. Ελπίζω να με συγχωρήσετε παίδες αλλά όταν το είδα αγγελία να με φωνάζει δεν μπόρεσα να κλείσω τα αυτιά μου.Υπόσχομαι να σας συνοδεύσω όταν έρθει η ώρα και να μοιραστώ την χαρά σας.Το ρολόι είναι ο ορισμός του αφόρετου, προσεγμένου ρολογιού και έρχεται με τελείως αφορετο το δικό του λουρί και έξτρα μαύρο rubber hirsch και ένα επίσης μαύρο ΝΑΤΟ.Το καλωσόρισαν αμέσως ένα πορτοκαλί και χακί zulu που είχα πάρει εγώ από πέρσι, όντας σίγουρος ότι θα το αγοράσω φέτος.Το ρολόι ήρθε στην μπουκάλα του και θα κάνει εξαιρετική παρέα με το ecozilla και τα λοιπά καταδυτικά.Μην μακρυγορω άλλο.
Τέλεια, μαζευόμαστε για ομαδική. Πολύ χαίρομαι.Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Μου είχε μπει στο μυαλό αρκετό καιρό πριν. Το χτύπησα σε δημοπρασία 130ευρώ. Ευτυχώς οι δείκτες του χρονογράφου μηδενίζουν τέλεια ( λόγω κινεζιάς το φοβόμουν). Ήρθε με 2 λουράκια, είναι το 38άρι με ζαφείρι και γυμνό πισινό (open back).Η κατασκευή του δείχνει πολύ καλή. Τα υπόλοιπα γιά το ρολόϊ και την ιστορία του τα γνωρίζεται και δεν θα αναφερθώ.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πρέπει να βγάλω τα προστατευτικά νάϋλον γιατί τα ξέχασα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.).....Συγνώμη για το σεντόνι, ξεπέρασα τις 5φωτό αλλά λόγω παρουσίασης ελπίζω να μην με μαλώσεται
Δεν αστειεύομαι προσωπικά
@iraklis.hellas oikonikos wants to know your location!!!
Μάνη, κοντά στα σπήλαια Διρού και Πειραιά στην Δραπετσώνα. Μία εδώ, μία εκεί.
Να τα χαρείτε παιδιά στο έπακρο ! Πολύ όμορφα !Sent from my iPad using Tapatalk
Σε περιμένω στον Πειραιά
Ωραίος χρονογράφος Ηρακλή! Καλοφόρετος!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.