0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πανέμορφο ρολόι και σε φοβερό χρώμα!! Καλορίζικο! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Θα μας τρελάνεις τελείως εσυ!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με'γειές πάλι Άλεξ, πολύ μου αρέσει το μάνα λουράκι με το clasp του.Είχες tag,έδωσες tag, πήρες tag ξανά έδωσες tag και τέλικά μετά από καιρό ξαναπήρες tag!!Μήπως είσαι κρυφό taghauer-άκιας;Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
43αρι?
Καλοφορετο @Alexandros00 . Τα σπάει...Να ξέρεις παίρνω σειρά για το Legend ετσι;Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
42 νομίζω Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην ουρά κύριος! Καλοφόρετο και αυτό!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.