0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα συμπλευσω με τον Σπύρο....Καλοφόρετο!
Το 25αρι μέσα στο dial πάντως είναι φοβερό, και πρέπει να παίζει και ωραία με το φως.Μου θυμίσει υδατογράφημα σε 500ευρο (όχι, μια φορά μόνο είχα δει ένα φευγαλέα...σαν τα Hublot ένα πράμα).
Εμένα μου αρέσει, ειδικά το dial το οποίο από κοντά πρέπει να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Καλοφόρετο!
Λοιπόν... Τώρα που μείωσα την φωτεινότητα της οθόνης και φόρεσα και μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης με κρύσταλλο για πολλά Amp.... μια χαρά δείχνει!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλέξανδρε θα στο πω με μια λέξη μόνο... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Καλορίζικη η πιο όμορφη και ιδιαίτερη αγορά σου, μην το δώσεις..αξίζει πολλά και πάλι καλοφόρετο..
Ένας νέος δρόμος για καριέρα στην Trap μουσική σκηνή ανοίγεται μπροστά σας κ. Αλέξανδρε.....
Εσυ με νιώθεις Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να σαι καλα ρε αλανι .Να το χαρειςΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.