Kourtina και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Οι μοντερεϊτορς παρακαλουνται να μεταφερουν το ποστ στο σωστο θέμα: Νέες αφίξεις... (εκτός από ρολόγια)
Η αλήθεια είναι ότι όλοι πάνω κάτω ξέρετε άρα έπρεπε να βάλω κατευθείαν το ρολόι Επειδή είμαι στη δουλειά είναι τέρμα προχειρες οι φωτογραφίες Δεν εχω προλάβει να το περιεργαστω πολύ γιατί προτιμώ να το κάνω αυτό στην άνεση του σπιτιού αλλά έχω ενθουσιαστεί που τελικά το βρήκα και μάλιστα σε τόσο καλή κατάσταση. Ίσως ακουστεί περίεργο αλλά είναι το πρώτο μου "ana-digi" ρολόι μιας και ελάχιστα της κατηγορίας με έχουν κάνει να πω "ουαου αυτό το θέλω". Το συγκεκριμένο ήταν έρωτας από τη πρώτη ματιά κι ας το είχα δει μόνο από φωτογραφίες στο ίντερνετ. Να πω και την αλήθεια μου λείπει λίγο και η αναζήτηση τώρα που τελείωσε αλλά νομίζω πως βρήκα καινούριο στόχο
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Λένε ότι «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». Σε μένα όμως μάλλον δεν ισχύει αυτό γιατί έγινε εν τέλει τρις...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Έτσι λοιπόν μετά από 6 μήνες που «αποχωρίστηκα» το δεύτερο στη σειρά Apple Watch series 3, προχώρησα στην αγορά του νέου Apple Watch series 6.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ξέρω για τους περισσότερους από εσάς τα smartwatches δεν είναι καν ρολόγια και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας! Είναι αυτό που λέμε «καθρέπτης» του κινητού μας. Και έτσι είναι δηλαδή, ένα smartwatch αντικατοπτρίζει το κινητό και μόνο. Έλα όμως που εγώ το θέλω να το έχω οπωσδήποτε στην συλλογή μου. Γιατί κάποιες χρήσεις που έχει δεν έχουν τα κοινά ρολόγια. Έτσι δεν άντεξα και σήμερα προχώρησα στην παραπάνω κίνηση.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Υ.γ. ήταν η πρώτη αγορά μετά το Breitling και μένουν να ακολουθήσουν άλλες δυο αγορές στο προσεχές μέλλον, κανονικών ρολογιών αυτή τη φορά..Sent from my iPhone using Tapatalk
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!!! Να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε τις ρολογαρες σας..
Αλέξανδρε, καλοφόρετο το anal-digi, πολύ-πολύ καλή επιλογή! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παναγιώτη, πάντα καλές ειδοποιήσεις να σου δείχνει
Καλημέρα !!Πήγα στα ελτα κούριερ να παραλάβω για είναι από τις χειρότερες κούριερ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my One Plus 7 Pro using Tapatalk
Καλημέρα! Έχω μια υποψία ότι αυτό που είναι μέσα στο δέμα θα σε αποζημιώσει για τη ταλαιπωρία!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.