0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι είναι το δώρο του νονού.. Θα βαπτίσει τον γιόκα μου την Κυριακή!!!
Αργά ,πολύ αργά το βράδυ,να ξέρετε θα βάλω άλλη μια νέα άφιξη Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφόρετο Αλέξανδρε!Δύσκολη επιλογή το Samurai όμως...
Για λίγο Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είσαι σατανάς...... τέλος!!Το θέλω και γω αυτό το άτιμο Να πω καλοφόρετο Αλέξανδρε και ειλικρινά ΤΑ μπλέ της Ω και της seiko είναι μοναδικά....είπα τα γιατί είναι πολλά τα άτιμα!!!!!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...περίμενα, πήγε 43 Αυγούστου, αλλά τίποτα.Πάω στο κρεβάτι να (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλοφόρετο Alex!!!
Καλοφόρετο να είναι. Αυτό το μπλε είπα ο όλα τα λεφτά.
Γιατι;;;Ειναι απο τα καλυτερα και πιο ποιοτικα divers της SeikoΕλα... Παραδεξου το.... Το χεις τραμπαρει ηδη με κανα ΕλΠριμερο;;; Εχεις κατι με τις παρασκευες ρε Αλεξ00;;;Καθε παρασκευη θα μας μαμας την ψυχολογια με τα unboxing που κανεις;;;Εχουμε και ζωη!Θελουμε να βγουμε για κανα ποτακι!Απο την μια μας εχεις στην αγωνια τι θα βαλεις παλι, απο την αλλη, με αυτα που ανεβαζεις, μετραμε και ξαναμετραμε και δεν βγαινουμε να ουμ!ΑΜΑ ΠΙΑ!!!!
Με εχεις μπερδεψει ρε ατιμε.Τσακωνεστε , σχημα λογου , με τον Γιωργο και μετα αραδιαζεις seiko στην σειρα.Επιτηδες το κανεις ε ;ΚαλοφορετοΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.