0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλοφόρετο Νίκο, αρκετά μαζεμένο δείχνει και η παραλλαγή του πάει!
Να σαι καλά Αντώνη
Τι θα γίνει με τη παρτυ σου ρε φιλαράκι Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το παρακανα!!!!
Ναι ρε φίλε! Εχω ν'αγοράσω ρολόι εδω κ τέσσερα χρόνια ( πήρα το ντούρο να ξεχαστώ ) κ σεις τα παίρνετε με τη σέσουλα! Προκαλειτε κύριοι!!!
Ρε δεν προλαβαίνω να σου πω καλορίζικο !!!Ποιος ε,εγω;;;;Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει...οπου βλέπω το ονομα σεικο πάω και το αγοράζωΣτάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε να κολλήσω αυτοκολλητακι Σεικο σε κάνα δυο απουλητα που έχω μπας και φύγουν? Καλοφορετα Άλεξ ..
Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει...οπου βλέπω το ονομα σεικο πάω και το αγοράζω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.