Καλοκαιρινό gadget από την εταιρεία που τα έχει όλα και συμφέρει.Cotizen promaster για τη Ισπωνικη αγορά σε πρασινακιγια να μας φτιάχνει τη διάθεση στα μπάνια.Κατασκευη τανκς με τιτάνιο grade5 ειδικά επεξεργασμένο με τη διαδικασία duratect στα 1300–1500 vickers σκληρότητα (τιμή που πετυχαίνουν μόνο στα JDM μοντέλα τους και γι αυτό σφραγίζουν την κάσα με το λογότυπο duratect).Ραδιοελεγχομενο,φυσικά μόνο από την κεραία της Ιαπωνίας αλλά μέσω app στο τηλέφωνο πολύ εύκολα παντού.Ημερολογιο με αυτόματη ρύθμιση ημερομηνίας στα δίσεκτα έτη ,ζαφείρι στο τζαμί του και 20bar με βιδωτή κορώνα.Διαβαζοντας το manual ανακαλύπτω επίσης ότι διαθέτει shock detection function και hand correction function ,λειτουργίες που σε προκαλούν δηλαδή να αρχίσεις να το χτυπάς σε το χταπόδι αριστερά και δεξιά για να διαπυρστωσεις ότι υπάρχουν 😄

Εντάξει, μου κάνεις πλάκα.
Από κει που είπα ποιο citizen να πάρω, μου πετάς μες τη μούρη αυτό, διακριτικά (!!!!) και μου διπλασιάζεις τον προϋπολογισμό. Και πληροί υπερβολικά πολλές προϋποθέσεις. Και titanium και radio controlled και ΠΡΑΣΙΝΟ!!!!!!!
Μπράβο ρε Σπύρο! Ωραίοι τρόποι!!!
(αν το πουλάς στείλε pm!!!)
Καλοφόρετο. Καταπληκτικό!!!!!!!