0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλοφόρετο Αλέξανδρε. Πολύ σπορ συνδιασμός χρωμάτων!
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 07, 2020, 15:46:15 μμ Bronze Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλοφόρετος ο μπρουτζοΜαυρόμπεης Άλεξ. Πάντα με Υγεία και Χαρά !!!
Bronze Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 09, 2020, 17:21:53 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 07, 2020, 15:46:15 μμ Bronze (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦίλε, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εξαιρετική επιλογή, σχήμα / χρώμα / λουρί / υλικό. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Απόλυτα καλοκαιρινό ρολόι, τόσο διαφορετικό και συνάμα τόσο ταιριαστό με ότιδήποτε φορέσεις / τόπο που θα κυκλοφορείς.Πάντα χαίρομαι για τους φίλους που αποκτούν κάποια κομμάτια, αλλά, αυτήν την φορά, δεν χάρηκα μόνο, αλλά, ένοιωσα και να ........ζηλεύω ! Και αν αυτό το λέει ο "πλαστικούρας", που τα έχει δεί σχεδόν όλα, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Κ Α Λ Ο Ρ Ι Ζ Ι Κ Ο.Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.Ευχαριστώ πολυ φιλε μου Γιώργο. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 07, 2020, 15:46:15 μμ Bronze (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦίλε, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εξαιρετική επιλογή, σχήμα / χρώμα / λουρί / υλικό. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Απόλυτα καλοκαιρινό ρολόι, τόσο διαφορετικό και συνάμα τόσο ταιριαστό με ότιδήποτε φορέσεις / τόπο που θα κυκλοφορείς.Πάντα χαίρομαι για τους φίλους που αποκτούν κάποια κομμάτια, αλλά, αυτήν την φορά, δεν χάρηκα μόνο, αλλά, ένοιωσα και να ........ζηλεύω ! Και αν αυτό το λέει ο "πλαστικούρας", που τα έχει δεί σχεδόν όλα, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Κ Α Λ Ο Ρ Ι Ζ Ι Κ Ο.Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Bronze (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω θελω να μαθω ποιος χτυπησε το Duro που εβαλε αγγελια ο paschos76
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 09, 2020, 18:18:51 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 09, 2020, 17:21:53 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 07, 2020, 15:46:15 μμ Bronze (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦίλε, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εξαιρετική επιλογή, σχήμα / χρώμα / λουρί / υλικό. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Απόλυτα καλοκαιρινό ρολόι, τόσο διαφορετικό και συνάμα τόσο ταιριαστό με ότιδήποτε φορέσεις / τόπο που θα κυκλοφορείς.Πάντα χαίρομαι για τους φίλους που αποκτούν κάποια κομμάτια, αλλά, αυτήν την φορά, δεν χάρηκα μόνο, αλλά, ένοιωσα και να ........ζηλεύω ! Και αν αυτό το λέει ο "πλαστικούρας", που τα έχει δεί σχεδόν όλα, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Κ Α Λ Ο Ρ Ι Ζ Ι Κ Ο.Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.Ευχαριστώ πολυ φιλε μου Γιώργο. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλοφορετο Αλέξανδρε!
Καλορίζικο, άλλαξες λουρι?
Παράθεση από: Dimi στις Ιούνιος 10, 2020, 15:19:47 μμΌσο θυμάμαι από το φόρουμ από τότε που γράφτηκα 3 ήταν οι πιο γρήγορες αγγελίες.Ένα citizen ny0040 full lume dial Ένα rolex ( χωρίς φωτογραφίες)Και αυτό το Duro!!Καλοφορετο Δημήτρη. Έκανες πολύ καλή αγορά
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.