0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 07, 2020, 16:37:34 μμΤο επόμενο,πρέπει να είναι ΡολεξΓια την ωρα κρατιέμαι Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το επόμενο,πρέπει να είναι Ρολεξ
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 07, 2020, 16:39:00 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούνιος 07, 2020, 16:37:34 μμΤο επόμενο,πρέπει να είναι ΡολεξΓια την ωρα κρατιέμαι Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι σαν το ανέκδοτο με τις μηχανές που λεει: "Στο τέλος όλοι BMW θα πάρετε...." Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφόρετη η ρολογαρα σου Άλεξ...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 07, 2020, 15:53:33 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα σαι παντα καλα.Να χεις υγεια , γυναικες και ρολογια.Το καινουριο ειναι Καλοριζικο. Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλεξ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ταμάμ!
Καλοφόρετο Αλέξανδρε! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Ιούνιος 07, 2020, 18:53:57 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 07, 2020, 15:53:33 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα σαι παντα καλα.Να χεις υγεια , γυναικες και ρολογια.Το καινουριο ειναι Καλοριζικο. Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ πολύ Βαιε ,δεν ειναι καινούργιο, ειναι όμως ρολόι μηνών .Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 07, 2020, 19:17:26 μμΠαράθεση από: Ευρυάναξ στις Ιούνιος 07, 2020, 18:53:57 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 07, 2020, 15:53:33 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα σαι παντα καλα.Να χεις υγεια , γυναικες και ρολογια.Το καινουριο ειναι Καλοριζικο. Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ πολύ Βαιε ,δεν ειναι καινούργιο, ειναι όμως ρολόι μηνών .Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαινουριο για εσενα ομως ειναι Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μπακιρτζής έχει περισσότερο ενδιαφέρον από τον απλό μαυρόμπεη.Μπράβο Αλέξανδρε!!!Θύμισέ μου,, έχεις Ω ή όχι; Γιατί πολύ ξεκάθαρα σε βλέπω να παντρολογιέσαι με τους Άγγλους!!! Χοχοχοχο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.