για ποια χρονολογια μιλαμε?
Πρέπει να είναι ίδια σειρά με το δικό μου, κάπου αρχές 80. Εχει ίδιους δείκτες, γενικό στύλ, και SEIKO SPORTS 100.
Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο 
Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές σας.
Γιώργο, 1978 σύμφωνα με το sn.
Έχει τον μηχανισμό 7546 και την 703A κάσα.
Μόλις είδα την κατάστασή του δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη.
Είναι σα να έχει φορεθεί κάποιους μήνες το ρολόι. Εντάξει το ηλίθιο mineral της Seiko έχει τις γρατσουνιές του, τις οποίες όμως για να δω πρέπει το φως να είναι σωστό, η γωνία που το κοιτάς... Απλά ξέρεις ότι τις είδες όταν το ψαχούλεψες, αλλά μετά απλά δεν τις βλέπεις.
Η κάσα είναι Π Ο Ι Η Μ Α.
Ο συνδυασμός με το μπρασελέ που είναι σατινέ επίσης. Το πώς ξεκινά το μπρασελέ φαρδύ και καταλήγει σταλίτσα! Ισορροπία στο πάχος, στις αναλογίες στεφάνης και dial. Οι δείκτες με το lum. Οι γραμματοσειρές που επιλέχθηκαν. Το καθαρό dial σε ένα χρώμα λευκό με μια απαλότητα και μια σταγόνα κίτρινου για να μην το κάνει παγερό. Πραγματικά το κοιτώ και το θαυμάζω, το χαζεύω.
Εγώ Royal Oak δεν έχω δει από κοντά. Και ο Ιάπωνας από αυτό εμπνεύστηκε (αντέγραψε δηλαδή και τον ευχαριστώ!). Εάν πάντως το δεις το RO και μπορείς να το αγοράσεις... Πάει και τελείωσε. Το αγοράζεις. Πλέον το καταλαβαίνω απόλυτα.
Εύχομαι να είμαι γερός και να καταφέρω να κάνω κι άλλη εκδρομή στη μεγάλη πόλη. Νομίζω ότι αυτό το ρολόι είναι κάτι που σίγουρα θα έχω μαζί μου γιατί πραγματικά αξίζει να το δείτε.