0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οεοοοοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσο μου αρέσει όταν έρχεται ειδοποίηση στο Νέες Αφίξειςςςςςς...
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 28, 2020, 09:48:51 πμΟεοοοοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠόσο μου αρέσει όταν έρχεται ειδοποίηση στο Νέες Αφίξειςςςςςς...
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 28, 2020, 09:48:51 πμΟεοοοοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟ μοναδικός λόγος για να ξυπνήσεις τόσο πρωί ,δωσεεεε
Μου δώσανε και...παράσημο στην εθνική οδό καθώς πήγαινα να το πάρω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 28, 2020, 09:54:46 πμΜου δώσανε και...παράσημο στην εθνική οδό καθώς πήγαινα να το πάρω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε καλή μεριά
Βιαζόμουν Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράπλευρες απώλειες τα λένε τα 60 ευρώ σε σύγκριση με αυτά που έδωσες για το ρολόι 🤣
Παράθεση από: Spyoly στις Μάιος 28, 2020, 09:58:51 πμΠαράπλευρες απώλειες τα λένε τα 60 ευρώ σε σύγκριση με αυτά που έδωσες για το ρολόι 🤣 30 αν τα δώσει αμέσως
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.