0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χρήστο έχω ξεφύγει...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Παράθεση από: micraSport στις Μάιος 27, 2020, 17:00:25 μμΕλάτε, είμαι γραφείο Μαρούσι. Κερνάω καφεδάκια. Μόλις μπω στο αυτοκίνητο για Χαλκίδα θα κάνω το unboxing...To ξέρω είναι εκνευριστικό... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ελάτε, είμαι γραφείο Μαρούσι. Κερνάω καφεδάκια. Μόλις μπω στο αυτοκίνητο για Χαλκίδα θα κάνω το unboxing...To ξέρω είναι εκνευριστικό...
Πολύ ιδιαίτερο το timex , θελουμε παρουσίαση.Το pulsar πολύ ωραίο καθημερινό ρολόι!
μόλις έβαλα παραγγελία το amazefit t-rex. άντε να δούμε.
Παράθεση από: filipdent στις Μάιος 27, 2020, 19:58:18 μμμόλις έβαλα παραγγελία το amazefit t-rex. άντε να δούμε.Με το καλό!!!Άντε να δούμε... Με το καλό να το δεχτείς
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 27, 2020, 19:59:06 μμΠαράθεση από: filipdent στις Μάιος 27, 2020, 19:58:18 μμμόλις έβαλα παραγγελία το amazefit t-rex. άντε να δούμε.Με το καλό!!!Άντε να δούμε... Με το καλό να το δεχτείςευχαριστώ. πιστεύω μέχρι το σκ θα το έχω στα χέρια μου. έχω μια αγωνία τι θα μου βγει. ελπίζω να είναι ανάλογης ποιότητας με τα huawei.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.