0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: watchman στις Μάιος 20, 2020, 21:42:21 μμΝίκο πήρες τον πιο όμορφο Ρώσο!!!!!Το μαμά λουράκι μου είναι ψιλοαδιάφορο αλλά πιστεύω ότι τα φαντασία και γούστο να χεις θα το καταχαρείς με ένα σωρό leathersTip ενόψει εποχής υπάρχουν ωραία σιλικονάτα nato....ότι και να κάνεις το ρολόϊ είναι ιδιαίτερο και το bezel είναι φωτιά, με'γειές Νίκο!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ Άλκη... Θα πάω φουλ για ΝΑΤΟ εννοείται
Νίκο πήρες τον πιο όμορφο Ρώσο!!!!!Το μαμά λουράκι μου είναι ψιλοαδιάφορο αλλά πιστεύω ότι τα φαντασία και γούστο να χεις θα το καταχαρείς με ένα σωρό leathersTip ενόψει εποχής υπάρχουν ωραία σιλικονάτα nato....ότι και να κάνεις το ρολόϊ είναι ιδιαίτερο και το bezel είναι φωτιά, με'γειές Νίκο!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νίκο το Βοστοκ θα σκοτώνει και με ένα τροπικ rubber.
Ενα βοστοκ που ειχα ειχε κακο μπρασελε ....Αν το δικό σου είναι καλό γιατί οχι;
Παράθεση από: Dimi στις Μάιος 20, 2020, 21:59:34 μμΕνα βοστοκ που ειχα ειχε κακο μπρασελε ....Αν το δικό σου είναι καλό γιατί οχι;Μια χαρα μπρασελε εχουν τα BOCTOK!!!Εαν θελεις τοπική αποτρίχωση κοντα στον καρπό....
Παράθεση από: Wagner669 στις Μάιος 20, 2020, 22:05:50 μμΠαράθεση από: Dimi στις Μάιος 20, 2020, 21:59:34 μμΕνα βοστοκ που ειχα ειχε κακο μπρασελε ....Αν το δικό σου είναι καλό γιατί οχι;Μια χαρα μπρασελε εχουν τα BOCTOK!!!Εαν θελεις τοπική αποτρίχωση κοντα στον καρπό.... Καταλάβαμε Άλεξ...Ας το αφήσουμε εκεί που κάθεται
Φήμες που θέλουν πράκτορες της ΚΑΓΚΕΜΠΕ, να χρησιμοποιούν τα μπρασελε της BOCTOK στις ανακρίσεις κατασκόπων της CIA, ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ
Παράθεση από: Dimi στις Μάιος 20, 2020, 15:53:16 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Μάιος 20, 2020, 10:13:43 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλοφόρετο , αγαπημένη εταιρία η Vostok, πολύ όμορφο!ευχαριστω δημητρη
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 20, 2020, 10:13:43 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλοφόρετο , αγαπημένη εταιρία η Vostok, πολύ όμορφο!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
!! καλά το πας..
Έχω χάσει το μέτρημα λέμε.Μπράβο σας
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.