0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλοφόρετο Νίκο!
Νικο,εχεις καταντήσει ασυμαζευτος, σε βάζω στο ιδιο καζάνι με PIT πλέον... Φτου σαςΚαλορίζικο φιλε να το χαίρεσαι με υγεία, ειναι πανέμορφο Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλορίζικο !
Καλορίζικο. Ενδιαφέρουσα επιλογή!
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 20, 2020, 10:13:43 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλοφόρετο , αγαπημένη εταιρία η Vostok, πολύ όμορφο!
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 20, 2020, 15:38:08 μμΝικο,εχεις καταντήσει ασυμαζευτος, σε βάζω στο ιδιο καζάνι με PIT πλέον... Φτου σαςΚαλορίζικο φιλε να το χαίρεσαι με υγεία, ειναι πανέμορφο Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟ P.I.T.T. δείχνει σημάδια εγκράτειας, τούτος εδω εχει χάσει την μπαλα!Δεν ξερει τι εχει παραγγείλει, δεν ξερει τι θελει να πάρει, δεν ξερει τι θα τα κανει τόσα πολλά.... Και συνεχίζει να πεταει κατι κουλά τυπου "θα παρω και αυτο" Και εχει ανοιξει νεο τοπικ με δυο dress watches.... Παει.... τον χασαμε!!!
Πάμε δυνατά για τη βάση λέμεεεε!
Μου ηρθε προχθες seiko presage 34mm
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.