0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πήρες βρε θηρίο το κουρδιστό;;;; Καλορίζικο!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το khaki field, 38mm οσμίζομαι.. μένει να δούμε το dial..
Πφφφφ σιγά μη σΕ ευχηθώ καλοφόρετο. Νόμιζα ότι εγώ είμαι σπασ@ρχιδας αλλά μάλλον θα σε είχα προϊστάμενο!Κάντε με admin να τονε μπανάρω τον πρήχτη!
Παράθεση από: P.I.T. στις Απρίλιος 28, 2020, 22:26:29 μμΠφφφφ σιγά μη σΕ ευχηθώ καλοφόρετο. Νόμιζα ότι εγώ είμαι σπασ@ρχιδας αλλά μάλλον θα σε είχα προϊστάμενο!Κάντε με admin να τονε μπανάρω τον πρήχτη!Πρέπει να γίνεις administrator
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 28, 2020, 22:27:38 μμΠαράθεση από: P.I.T. στις Απρίλιος 28, 2020, 22:26:29 μμΠφφφφ σιγά μη σΕ ευχηθώ καλοφόρετο. Νόμιζα ότι εγώ είμαι σπασ@ρχιδας αλλά μάλλον θα σε είχα προϊστάμενο!Κάντε με admin να τονε μπανάρω τον πρήχτη!Πρέπει να γίνεις administrator Και να μου πει κάποιος πώς κάνω ποστ χωρίς να το βλέπουν κάποιοι (τυχαίο παράδειγμα oikonikos) γιατί έρχονται ουκ ολίγες παραλαβές.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.