0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δώσε φωτο στο λαό 🙄😁
Ναι είναι φοβερό λουράκι,δείχνει και είναι πολύ ποιοτικό. Μένει τώρα να δω αν θα κάθεται καλά στο ρολόι...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 16, 2020, 17:10:42 μμΝαι είναι φοβερό λουράκι,δείχνει και είναι πολύ ποιοτικό. Μένει τώρα να δω αν θα κάθεται καλά στο ρολόι...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραία μας τα λες και μας τα περιγράφεις....ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 16, 2020, 17:10:42 μμΝαι είναι φοβερό λουράκι,δείχνει και είναι πολύ ποιοτικό. Μένει τώρα να δω αν θα κάθεται καλά στο ρολόι...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk....αν δεν κάθεται, αστο .........όρθιο.
Παράθεση από: Wagner669 στις Μάρτιος 16, 2020, 20:36:09 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 16, 2020, 17:10:42 μμΝαι είναι φοβερό λουράκι,δείχνει και είναι πολύ ποιοτικό. Μένει τώρα να δω αν θα κάθεται καλά στο ρολόι...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραία μας τα λες και μας τα περιγράφεις....ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;; Δυστυχώς πρέπει να περιμένω να πάω σπίτι και εγώ έχω λυσαξει να το αλλάξω αλλά είμαι στη δουλειά. Αργά το βράδυ οπότεΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφορετο με υγεία Αλέξανδρε, ξέρεις να πρωτότυπεις!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το πριν.. Και το τώρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εχεις βαλει και το g-shock στο βαθος και μας εστειλες νυχτιατικα!αν και δεν ειμαι πολυ φαν των λουριων που εχουν τρυπες (και θα μου πεις, μα καλα πως το κουμπωνεις) το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ ωραιο! τοσο ωραιο που θελει με γειες!!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.