0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 25, 2018, 17:15:30 μμΠαράθεση από: panos_ioannou στις Νοέμβριος 25, 2018, 17:14:22 μμΦέτος όλα τα ανίψια δεν θα πάρουν καλή χερα, αλλά ρολόγια. Έτσι θα τα φοράνε και θα λένε: αυτό μου το πήρε ο θείος... λιγο εγωιστικό αλλα έτσι θα με θυμούνται νομίζω( αν τα φοράνε..)αυτο δεξια,κρατα τοΤι εννοείς; Το nighthawk να μην το δώσω;
Παράθεση από: panos_ioannou στις Νοέμβριος 25, 2018, 17:14:22 μμΦέτος όλα τα ανίψια δεν θα πάρουν καλή χερα, αλλά ρολόγια. Έτσι θα τα φοράνε και θα λένε: αυτό μου το πήρε ο θείος... λιγο εγωιστικό αλλα έτσι θα με θυμούνται νομίζω( αν τα φοράνε..)αυτο δεξια,κρατα το
Φέτος όλα τα ανίψια δεν θα πάρουν καλή χερα, αλλά ρολόγια. Έτσι θα τα φοράνε και θα λένε: αυτό μου το πήρε ο θείος... λιγο εγωιστικό αλλα έτσι θα με θυμούνται νομίζω( αν τα φοράνε..)
Παράθεση από: panos_ioannou στις Νοέμβριος 25, 2018, 17:19:41 μμΠαράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 25, 2018, 17:15:30 μμΠαράθεση από: panos_ioannou στις Νοέμβριος 25, 2018, 17:14:22 μμΦέτος όλα τα ανίψια δεν θα πάρουν καλή χερα, αλλά ρολόγια. Έτσι θα τα φοράνε και θα λένε: αυτό μου το πήρε ο θείος... λιγο εγωιστικό αλλα έτσι θα με θυμούνται νομίζω( αν τα φοράνε..)αυτο δεξια,κρατα τοΤι εννοείς; Το nighthawk να μην το δώσω;για ποιον τα πηρες?
casio
δυσκολα βαζεις,ακου τοτε,κρατα ενα citizen και το casio
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 25, 2018, 17:28:29 μμδυσκολα βαζεις,ακου τοτε,κρατα ενα citizen και το casioΧμμμ. Εγώ τα πηρα και περιμένω να έρθουν. Αμα πάθω πλάκα με κάποιο σίγουρα θα το κρατήσω. Έχω κάνει κουμάντο και με άλλες αγορές και έχω πολύ πραμα να χάρισες τις γιορτές...Δηλαδή από ότι καταλαβα το Casio που πηρα θεωρεις ότι είναι πολύ καλό, και επίσης τα εκο να μην τα δώσω
Παράθεση από: panos_ioannou στις Νοέμβριος 25, 2018, 17:31:33 μμΠαράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 25, 2018, 17:28:29 μμδυσκολα βαζεις,ακου τοτε,κρατα ενα citizen και το casioΧμμμ. Εγώ τα πηρα και περιμένω να έρθουν. Αμα πάθω πλάκα με κάποιο σίγουρα θα το κρατήσω. Έχω κάνει κουμάντο και με άλλες αγορές και έχω πολύ πραμα να χάρισες τις γιορτές...Δηλαδή από ότι καταλαβα το Casio που πηρα θεωρεις ότι είναι πολύ καλό, και επίσης τα εκο να μην τα δώσωαυτο ειναι πλεον ενα πολυ κλασσικο μοντελο,αν θες να γινω ανιψιος σου,να παρω και εγω τιποτα!
Πλάκα πλάκα περιμένω και αυτό:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ανοιξε να σε χαρω,θειο!
εμεις γιατι δεν εχουμε ενα τετοιο θειο?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.