0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρώτη εντύπωση...Όταν άνοιξα την υπέροχη συσκευασία και αντίκρυσα το ρολόι, ειλικρινά νόμισα πως μου έστειλαν από λάθος τη γυναικεία έκδοση των 34mm (αλλά αυτή δεν είναι μέσα σε κουτί-μπουκάλα ).Το ρολόι σε καμία περίπτωση δε προδίδει τα 44mm, αυτό είναι σίγουρο...Η μεγάλη έκπληξη ήρθε όταν το φόρεσα!Απίστευτα ελαφριά αίσθηση χωρίς όμως να είναι φτηνιάρικο και απίστευτα άνετο, σα να είναι φτιαγμένο για το χέρι μου...Νομίζω πως αξίζει μιας καλής παρουσίασης, που δε ξέρω πότε θα γίνει γιατί θέλω να συλλέξω κοινό υλικό μαζί με το 42άρι του Βαγγέλη (IronHawk).Μέχρι τότε.... "Σήμερα φόρεσα"...Στάλθηκε μέσω Tapatalk
Βαγγέλη με γειά το λουράκι με το εξαιρετικό λογότυπο!!Εγώ μάλλον δε θα το τολμήσω ποτέ!!
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 21, 2015, 17:55:30 μμΒαγγέλη με γειά το λουράκι με το εξαιρετικό λογότυπο!!Εγώ μάλλον δε θα το τολμήσω ποτέ!!Ευχαριστω Χάρη! Σε καταλαβαίνω, δεν είναι για όλους!
πως ειναι στο σκοταδι?
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 21, 2015, 18:35:07 μμπως ειναι στο σκοταδι?Επειδή μου τη σπάνε οι ανεστίαστες φωτό που βγάζει το κινητό στο σκοτάδι φίλε Γιώργο, έβγαλα τη φωτογραφική μηχανή, την έβαλα στο μίνι τριποδάκι και σου έβγαλα αφιερωμένη μια φωτό να δεις τα "πως τα λένε" στο σκοτάδι
Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο!!!!!!Είναι πανέμορφο και στο σκοτάδι !!Μου φαίνεται δε θα το σκεφτώ για πολύ ακόμα!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.