0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σημερινή παραλαβή! (όχι δεν είναι μόνο λουράκι.... υπάρχει και ρολόι!!! ) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δυστυχώς στο σημείο που βρίσκομαι οι συνθήκες δεν ευνοούν για καλές φωτογραφίες! (έχω γίνει θέαμα στους συναδέλφους μου που με βλέπουν να προσπαθώ να βρω λίγο φως!)Αναλυτικά το απόγευμα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πάρα πολύ όμορφο, καλορίζικο και καλοφόρετο να είναι!Όσο από θέμα αξιοπιστίας δύσκολα θα σε απογοητεύσει!Το μπρασελέ μπορείς να το αλλάξεις και να βάλεις ένα ποιοτικό λουρί.
καλημερα σε ολους χθες πηρα το snxs73 ενα κλασικο 5αρι... μολις η πωλητρια μου το εδειξε μου φανηκε τοσο μικρο που παραλιγο να το αφησω... ευτυχως δε τοκανα... ειναι πολυ ωραιο, στιβαρο και πολυ πολυ απλο και κλασικο οπως το ηθελα. το μονο αρνητικο εκτος απο το μικρο μεγεθος ειναι ο μπρασελες που ειναι σαν ψευτικος, τουλαχιστον ειναι ελαφρυς. με ενα παρομοιο... του πατερα μου ειχα βγαλει ολο το στρατο και δεν μασησε τιποτα, ελπιζω να ειναι κι αυτο ετσι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: theodoxos στις Μάρτιος 20, 2015, 11:02:54 πμκαλημερα σε ολους χθες πηρα το snxs73 ενα κλασικο 5αρι... μολις η πωλητρια μου το εδειξε μου φανηκε τοσο μικρο που παραλιγο να το αφησω... ευτυχως δε τοκανα... ειναι πολυ ωραιο, στιβαρο και πολυ πολυ απλο και κλασικο οπως το ηθελα. το μονο αρνητικο εκτος απο το μικρο μεγεθος ειναι ο μπρασελες που ειναι σαν ψευτικος, τουλαχιστον ειναι ελαφρυς. με ενα παρομοιο... του πατερα μου ειχα βγαλει ολο το στρατο και δεν μασησε τιποτα, ελπιζω να ειναι κι αυτο ετσι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πάρα πάρα πολύ όμορφο!Μπράβο για την επιλογή σου!Ο μπρασελές είναι ελαφρύς (θετικό αυτό) , δεν πρόκειται να πάθει ποτέ τίποτα και του πάει πάρα πολύ.Όχι λουράκι σε αυτό το ρολόι, χάνει πολύ........
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.